2777
2789

سلام

فقط سرخش میکنید یا دمم میذارید با رب؟

یعنی سس هم درست میکنید؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من توی فر درست می‌کنم ،ی شب قبل مزه دارش می‌کنم با پیاز و آبلیمو زعفرون نمک فلفل سیاه و قرمز فلفل دلمه 

بعد برای شکمش آلو رب انار پیاز داغ گردو خرد شده انار دون شده ‌زرشک میریزم 

میزارم توی سینی فر زیر مرغ ها هویج و سیب زمینی میزارم ک نچسبه به سینی ،کره وآبلیمو زعفرون هم با برس میکشم روی مرغ و روشو فویل میکشم بعد دوست ساعت ک پخت فویل برمیدارم میزارم روش طلایی بشه 

ما وسایلش تفت میدیم میریزم داخل شکمش میدوزیم بعد سرخ میکنیم داخل پیاز داغ وادویه ورب گوجه تفتش میدیم ...

من تاحالا بارب ینی سس دار نخوردم میترسم ریسک کنم😅

تو گوگل دیدم میخاستم برا مهمونی درست کنم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
من توی فر درست می‌کنم ،ی شب قبل مزه دارش می‌کنم با پیاز و آبلیمو زعفرون نمک فلفل سیاه و قرمز فلفل دل ...

من تو قابلمه میخام درست کنم از طرفیم نمیخام خشک شه سس دار تو گوگل دیدم ولی تاحالا درست نکردم

من تو قابلمه میخام درست کنم از طرفیم نمیخام خشک شه سس دار تو گوگل دیدم ولی تاحالا درست نکردم

برای قابلمه باید اول مرغتو سرخ کنی بعد داخل شکمشو با همون موادی ک گفتم حالا هر کدوم ب مزاجت نبود میتونی حذف کنی ب اضافه رب انار 

بعد رب گوجه و فلفل سیاه و قرمز وپاپریکا و نمک بریزی آب بریزی و مرغارو بزاری داخلش ،زعفرون هم یادت نره ک خیلی خوشمزه میشه  

برای قابلمه باید اول مرغتو سرخ کنی بعد داخل شکمشو با همون موادی ک گفتم حالا هر کدوم ب مزاجت نبود میت ...

مرسی عزیزم ازدستورت استفاده میکنم