2777
2789

لطفا دلیلشم بگین چرا 

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

هیچکدوم نیاز به شیر نداره دیگه صبحونه بهش شیر گاو بده ولی تو طول روز نه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچکدوم نیاز به شیر نداره دیگه صبحونه بهش شیر گاو بده ولی تو طول روز نه

خیلی. به شیر وابسته است خواهرشم شیرخشکیه دیگه اصلا نمیشه کاریش کرد🫤

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

2805
خیلی. به شیر وابسته است خواهرشم شیرخشکیه دیگه اصلا نمیشه کاریش کرد🫤

چ بد آخه شیر تا یکسالگی واجبه الان بچت فقط باید غذا بخوره سعی کن کم کم از سرش بندازی اینطوری غذا هم نمیخوره دیگه حجم معده اش با شیر پر میشه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️