2777
2789
عنوان

شوهرم سه نفرو تحت پوشش گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 80 پست
عزیزم ایشون داره میگه نماز و روزه بی اهمیته

ببخشید عزیز دلم من همه ی کامتای استارترو نخوندم ولی اون اول که نگفته بود بخدا که قصدم ناراحت کردن شما نیست اما این قضاوت و چه بسا بدتر هم هست . این خداوند هست که اشکار و نهان و نیات انسانها رو میدونه . چه بسا نمازی که من خودم میخونم انقدر کیفیت نداشته باشه که منو به خدا وصل کنه امااا خوش نیتی و دل مهربون این دوست ره صدساله رو براش یک شبه جلو ببره . پس همیشه به زیباترین وجه ی هر کاری توجه میکنم تا بتونم انرژیشو جذب کنم . من بازم معذرت میخوام کامنت شما رو ریپلای کردم 

صبر کن سهراب قایقت جا دارد؟من از همهمه ی اهل زمین بیزارم...
واقعا توهم توطئه داریاااچرا این به فکر من و بقیه خظور نکرد.من خودم مسلمونم شیعه ام اهل نماز و روزه و ...

آفرین دقیقا این توضیح داد که همینو بگه و اینکه من توهم توطئه ندارم واقعا الان خیلی این مساله زیاد شده که بگن ما مثلا اهل نماز و حجاب و .... نیستیم و اینا مهم نیست اصلا ولی مثلا با گربه ها مهربونیم و ...‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین دقیقا این توضیح داد که همینو بگه و اینکه من توهم توطئه ندارم واقعا الان خیلی این مساله زیاد شد ...

عزیزم این تاپیک حکمتش این بوده که شما هم یه کم کوتاه بیای و قضاوت نکنی ما ارزش هر آدمی پیش خدا رو نمی‌دونیم 

آفرین دقیقا این توضیح داد که همینو بگه و اینکه من توهم توطئه ندارم واقعا الان خیلی این مساله زیاد شد ...

خب چه اشکال داره

مگه شما به همه واجبات عمل میکنی خودت؟؟

اونم مثل تو یه چیزش کامل نیست، مثلا نماز نمیخونه

ولی قرار نیست چون نماز نمیخونه کارای دیگش بسوزه!!!

زندگی پس از زندگی ندیدی طرف پاشو گرفت جلو آسانسور که درش بسه نشه یکی بتونه سوار شه اون دنیا فقط و فقط به خاطر این بهش پاداش دادن.

بقیه کاراش ریا بود.

یه شهیدی بود میدونم کی بود اهل نماز روزه، مسجد ساخته بود رفت اون دنیا دید ثواب این مسجدو کلا خراب کردن

پرسید چرااا؟؟

گفتن چون تو ذهنش یکیو قضاوت کرده!

کجاییم ما؟!

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
ببخشید عزیز دلم من همه ی کامتای استارترو نخوندم ولی اون اول که نگفته بود بخدا که قصدم ناراحت کردن شم ...

عزیزم نه اتفاقا چرا معذرت اینجا برای تبادل نظر هست و من هم اگر کامنت میذارم چون میخوام حرف بزنیم خیلی ممنون ازت بخاطر بیان قشنگت ببین من هم حرف شما را قبول دارم ولی چنتا نکته هست یکی اینکه من بگم آدم خوبی ام فلان کار را میکنم  اما راستی بگم نماز و روزه که واجب هست انجام نمیدم خوب بنظر من این طرز بیان درست نیست و برای بی اهمیت کردن نماز و روزه هست 

خب چه اشکال دارهمگه شما به همه واجبات عمل میکنی خودت؟؟اونم مثل تو یه چیزش کامل نیست، مثلا نماز نمیخو ...

آفرین با همه حرفات موافقم و اینکه ما ممکنه خیلی گناه ها بکنیم و خیلی واجبات انجام ندیم اما اما مثلا فرض کن من تاپیک بزنم بچه ها من هر ماه کل حقوقم میدم به فقرا و خیلی خوشحالم با اینکه اهل نماز و روزه نیستم ولی خوشحالم که به فقرا کمک میکنم

خوب من با این که اینا رو کنار هم بذاریم برای سیاه کردن ی چیزی و بی اهمیت کردن اون مشکل دارم وگرنه که من سرتاپا خطام و به هیچ وجه ادعایی در مسلمانی ندارم 

آفرین با همه حرفات موافقم و اینکه ما ممکنه خیلی گناه ها بکنیم و خیلی واجبات انجام ندیم اما اما مثلا ...

از کجا میدونی نیت ایشون سیاه کردن نماز روزست

مگه تو قلب و فکرشی؟؟

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
عزیزم نه اتفاقا چرا معذرت اینجا برای تبادل نظر هست و من هم اگر کامنت میذارم چون میخوام حرف بزنیم خیل ...

گلم تازمانی که یه موضوعی برات قطعی ثابت نشده سعی کن خوش بینانه نگاه کنی ، قبول دارم هستن کسانی که این طورن اما صحبت خانم واقعا اینو نشون نمیداد .امان از حق الناس !  من در جایگاهی نیستم بخوام عزیزی مثل شما رو نصیحت کنم ولی دوستانه گفتم اینارو 

صبر کن سهراب قایقت جا دارد؟من از همهمه ی اهل زمین بیزارم...
عزیزم این تاپیک حکمتش این بوده که شما هم یه کم کوتاه بیای و قضاوت نکنی ما ارزش هر آدمی پیش خدا رو نم ...

بحث قضاوت نیست  عزیزم خیلی روشنه دوتا گزاره خوب و بد را کنار هم قرار داده آدمها قطعا پشت تمام حرف ها و کلماتشون منظور دارن جز اینه ؟ 

خوب چرا باید اینا رو کنار هم بذاره و اینجوری بگه !

توضیح دادم بهتون بخوایین بفهمین میفهمین

بحث قضاوت نیست عزیزم خیلی روشنه دوتا گزاره خوب و بد را کنار هم قرار داده آدمها قطعا پشت تمام حرف ها ...

آخه ما از افکار و نیست قلبی این خانم خبر نداریم. چیزی که مهمه دل سه تا بچه رو شاد کرده و گفتنش اینجا شاید باعث بشه یه نفر دیگه هم تصمیم بگیره این کارو کنه

آخه ما از افکار و نیست قلبی این خانم خبر نداریم. چیزی که مهمه دل سه تا بچه رو شاد کرده و گفتنش اینجا ...

و شاید گفتنش باعث بشه یک نفر نسبت به نماز و روزه بی اهمیت بشه و بگه آره کمک به دیگران مهمتره 

توضیح دادم بهتون بخوایین بفهمین میفهمین

دوتا طرز فکر متفاوت هست عزیزم همیشه قرار نیست ثابت کنیم ما درست میگیم و بقیه اشتباه من برداشتم از حرف ایشون همون بود که نوشتم شما براشت دیگه ای داره شاید برداشت شما درسته به هر حال نیازی به متقاعد شدن یک طرف نیست 

و شاید گفتنش باعث بشه یک نفر نسبت به نماز و روزه بی اهمیت بشه و بگه آره کمک به دیگران مهمتره

اگه کسی به خاطر یه حرف اینجوری زده بشه از اولشم اونقدر پایبند به نماز نبوده و هرجا دیگه هم ممکن بود زده بشه ولی کامتتارو که خواندم اکثرا اینجور برداشتی نکردن بهتره رو جنبه مثبت تمرکز کنیم هر کسی هر نیتی داره خدا از دلش خبر داره حتما . من آدم به شدت مذهبی سر کارم حقمو خورده و خیلی آسیب بهم زده واقعا تا من نبخشم حقمو خدا هم نمیبخشتش . حقق الناس خیلی سنگین و مهمه من خودمم تصمیم گرفتم خیلی حواسمو جمع کنم 

2810