2777
2789
عنوان

شوهرم سه نفرو تحت پوشش گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 80 پست
میگه آنقدر کمک میکنم خوب خیلی خوبه ولی چه لزومی داره بگه نماز و روزه نمیگیریم؟! یکم فکر کن

من مثل تو متعصب نیستم که بشینم به چرت و‌ پرت فکر کنم و بنده خدا رو قضاوت کنم.

اونم وقتی یک بار هم ندیدمشون.

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
حالا چه ربطی داشت بگی نماز نمیخونی و روزه نمیگیری !هر چیزی جای خودش رو داره میلیاردها هم کمک کنه جای ...

دوست قشنگم اینطوری نگید جای خدا نشستید ؟

من خودم مقید به نماز و روزه ام اما این صحبت شما رو قبول ندارم درسته عبادت معبود مهم و و صدالبته زیباست اما خدمت به خلق همین خدا از زیباترین و پسندیده ترین کارهاست خدمت به خلق گرفتار ،خداوند رو بی نهایت خوشحال میکنه چون تجلی انسانیت و روح پاکی هست که خداوند در ما نهاده 

صبر کن سهراب قایقت جا دارد؟من از همهمه ی اهل زمین بیزارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگه آنقدر کمک میکنم خوب خیلی خوبه ولی چه لزومی داره بگه نماز و روزه نمیگیریم؟! یکم فکر کن

دوست داره بگه ..چرا شما همیشه فکر میکنید همه در حال توطئه هستن ..همش توهم توطئه دارین ‌‌..یعنی الان ایشون اینجوری گفت دیگه همه نماز خون میشن یا همه بی نماز میشن ؟؟بابا بسه به خدا ..

الان کامنتت رو بخون خودت قضاوت کن کی وحشی هست !

خانم مذهبی

چه عبادتی بالاتر از خدمت به خلق؟

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
شمام اشتباه نکن یه سری کارها واجب هستنیه سری مستحبکمک به دیگراننماز روزه حج برای مستطیع و حجاب و وا ...

من هم نماز میخونم هم حافظ چند جز از قرانم منظورم اینه آدم نباید نماز خوندنشو تو چشم بقیه فرو کنه. یا کسی رو به خاطر نخوندنش سرزنش کنه این چیزا بین خود آدم و خداست.اما اینکه یکی خیال کنه چون خودش نماز میخونه بهتر از اونیه که نمی‌خونه اشتباهه 

حالا چه ربطی داشت بگی نماز نمیخونی و روزه نمیگیری !هر چیزی جای خودش رو داره میلیاردها هم کمک کنه جای ...

اگه بخواید کسی رو به نماز دعوت کنید میتونید بهتر صحبت کتید تا موثر باشه مثلا کاش میگفیتید حالا که شما اینقدر مهربونی و دلتون بزرگه کنارش نماز هم بخونید عالی تر میشه و هون نماز ارامش بهتون میده و یه حال خوب دیگه هم کنار این کمکهای قشنگتون تجربه میکنید به خصوص که این خانوم باردار هم هستن بهشون تو این دوران نماز واقعا ارامش میده 

پس چطور آنقدر روی تک تک کلمات و جملات من تمرکز کردی و هرچی خواستی گفتی؟!

چون میشناسم شما و امثال شما رو.

خودت با ۴ تا کلام خودتو نشون دادی که کی هستی و باورات چی هستن.

نیازی به قضاوت نداشت اصلا.

بچه ها گودرز و شقایق بهم ربطی ندارن. نماز و روزه و کمک به دیگران همشون خوبن . اگه بشه همه رو باهم پیش برد که عالی اگه نشدهم به بقیه ربطی نداره که قضاوت کنن .

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
خانم مذهبیچه عبادتی بالاتر از خدمت به خلق؟

آره خیلی مهمه اما لطفا متوجه حرف من بشو من بیام بگم من نماز نمیخونم و روزه نمیگیرم ولی ماهی فلان قدر کمک میکنم من با کمک کردن مشکلی ندارم خیلی خوبه اما به نماز و روزه چکار داشت ؟!

اگه بخواید کسی رو به نماز دعوت کنید میتونید بهتر صحبت کتید تا موثر باشه مثلا کاش میگفیتید حالا که شم ...

دقیقا همینه که شما میگید یه غروری که بعضیا از نماز میگیرن و بقیه رو قضاوت میکنن اونا رو به جای جذب زده می‌کنه 

اگه بخواید کسی رو به نماز دعوت کنید میتونید بهتر صحبت کتید تا موثر باشه مثلا کاش میگفیتید حالا که شم ...

من نخواستم ایشون دعوت به چیزی کنم ! از اینکه میگه   کمک میکنم ولی اهل نماز نیستیم حس مثبت نگرفتم ! در واقع ربطی نداشت اینو بگه جز اینکه بخواد نماز و روزه را تضعیف کنه 

آره خیلی مهمه اما لطفا متوجه حرف من بشو من بیام بگم من نماز نمیخونم و روزه نمیگیرم ولی ماهی فلان قدر ...

واقعا توهم توطئه داریااا

چرا این به فکر من و بقیه خظور نکرد.

من خودم مسلمونم شیعه ام اهل نماز و روزه و قرآنم.

ولی والا چیز بدی از پیام ایشون دریافت نمیکنم.

فکر میکنم اینو به این خاطر گفتن که بعضی بی درک و فهم ها فکر میکنن خوب بودندر اهل نماز و روزه بودنه‌

و فقط اهل نماز ها بخشنده ان...

ایشون این توضیح رو داد که بگه نه اینطور نیست...

آره خیلی مهمه اما لطفا متوجه حرف من بشو من بیام بگم من نماز نمیخونم و روزه نمیگیرم ولی ماهی فلان قدر ...

کلا به چه حقی اجازه قضاوت به خودت دادی حتی اگه یک درصد قضاوتت درست باشه...

مگه مسلمون دو آتیشه نیستی شما؟!

چرا قضاوت کردی؟

ببخشیدا ولی کافر پیش من با ارزشتره هم تکلیفش مشخصه هم دین خدا رو خراب نمیکنه

2810