2777
2789
عنوان

ادامه بدم یا جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 24 پست

عزیزم مثل منی منم دوازده سال اختلاف سنی داشتیم سلیقه ها طرز فکرا کلا فرق میکرد جدا شدم الان بایک پسر همسن خودم دوستم ایشالا قصدمون ازدواجه خدابخاد... به الان نگاه نکن بعد وقتی پیرتر شد تو هنوز جوونی اون نمیتونه نیازاتو براورده کنه بنظرم جداشی الان بهتره بچه هم نداری

عزیزم مثل منی منم دوازده سال اختلاف سنی داشتیم سلیقه ها طرز فکرا کلا فرق میکرد جدا شدم الان بایک پسر ...

من بهش گفتم که میخوام جدا شم اما قبول نکرد گفت طلاقم نمیده نمیدونم چجوری راضیش کنم؟ البته از نظر سلیقه و اینا زیاد اختلاف نداریم مشکل من ظاهرشه فقط

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فکر کردم کار و خونه میتونه جای جوونی رو بگیره خیلی اشتباه کردم.. پدر و مادرمم گفتن جوونا هیچی ندا ...

دقیقا شرایط تو ومامانت مثل منه مامان من اینقدر گفت نکن اونم هوای مامانمو داشت مامانم دوسش داشت ولی اونکه نمیخاد زندگی کنه باهاش که عشق و تفاهم مهم تر از همه چیزه تا پول و خونه بنظر من پول و خونه داشته باشی ولی کنار مردی که حسی نداری بهش چه بدرد میخوره

2805
من بهش گفتم که میخوام جدا شم اما قبول نکرد گفت طلاقم نمیده نمیدونم چجوری راضیش کنم؟ البته از نظر سلی ...

چندوقته عقدین؟ شاید اولشه هنوز نفمیدی منم اول متوجه نبودم برام سن مهم نبود بعد کم کم متوجه شدم سلیقه ها فرق داره طرز فکرا... مهریتو بزار اجرا تهدیدش کن طلاق بده

چندوقته عقدین؟ شاید اولشه هنوز نفمیدی منم اول متوجه نبودم برام سن مهم نبود بعد کم کم متوجه شدم سلیقه ...

خیلی وقت نیست عقد کردیم سه چهار ماه. اگه مهریه رو بزارم اجرا تا طلاقمو بگیرم چقدر طول میکشه شنیدم توافقی راحتتر میشه جدا شد؟ راستش تهدیدم کرد گفت اگه از این کارها بکنی همه جا آبروتونو میبرم😔

خیلی وقت نیست عقد کردیم سه چهار ماه. اگه مهریه رو بزارم اجرا تا طلاقمو بگیرم چقدر طول میکشه شنیدم تو ...

چرا مگه اتو داره ک ابرو ببره؟ چکار میخاد کنه مثلا.. ولش باو زندگیتو حروم نکن هنوز اولشه.. خب مگه توافقی میاد جداشین؟ نیاد مجبوری از همین راه پیش بری دیگه فکر کنم یکسالی بکشه اینجور.. اذیتش کن نزدیکش نشو خستش کن طلاق بده

چرا مگه اتو داره ک ابرو ببره؟ چکار میخاد کنه مثلا.. ولش باو زندگیتو حروم نکن هنوز اولشه.. خب مگه توا ...

آتو نداره ولی میگه یه کاری میکنه مطمعن شه بعد اون کسی نیاد خواستگاریم دیگه حالا نمیدونم میخواد چیکار کنه 😂

آتو نداره ولی میگه یه کاری میکنه مطمعن شه بعد اون کسی نیاد خواستگاریم دیگه حالا نمیدونم میخواد چیکار ...

فقط تهدید میکنه هیچ کار نمیتونه کنه مثلا میخاد پشت سرت حرف دربیاره بزار بیاره حرف مردم مهم نباشه برات زندگیتو خراب نکن... زودتر باید فکرمیکردی ولی خب نزار دیگه دیرتر شه