2777
2789
عنوان

ادامه بدم یا جدا شم

195 بازدید | 24 پست

سلام من با یه آقایی عقد کردم با حدود ده سال اختلاف سنی و اشنایی سنتی بود من شرایطشو سنجیدم از نظر خونه و کارو اینا داشت و اوکی بود قبول کردم و فکر کردم علاقه هم به وجود میاد ولی متاسفانه بعد گذشت سه ماه هرروز دارم دلسرد تر میشم اخه اون سنی نداره ۳۴ سالشه اما کل موهاش و ریش هاش سفید شده و قول داده بود رنگشون میکنه ک الانم میگه حوصلش نمیکشه دیگه.. و کلا شبیه ۴۰ ساله ها شده من دیگه از کنارش جایی رفتن حس خوبی ندارم... و همش چشمم دنبال جوون ترهاست میگم کاش بیشتر صبر میکردم زن ی آدم جوون تر میشدم 😔 و حس میکنم حیف شدم.. ولی اخلاقش خوبه خیلی احترام خانوادمو داره و خودمم با اینکه همش بهش بی محلی میکنم و سنش رو به رخش میکشم اما صبوری میکنه تا الان حرف بد یا توهینی بهم نکرده. اینم بگم یتیمه خواهر و برادر هم نداره خانوادم میگن گناه داره اذیتش نکن چیکار کنم اخه؟ پس دل خودم چی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی میگم سنتی فایده نداره همه خودشونو پاره میکنن

ببین توی عشق ادم کمه کم یک سال زمان میبره 

تو نباید انتظار داشته باشی توی سه ماه حس بوجود بیاد

تا میتونی عروسی رو عقب بنداز و اصلا اصلا رابطه نداشته باشه به هیییچ وجه حتی سطحی 

۳ ماه دیگم صبر کن ببین چی میشه بعدش تصمیم بگیر

پسرا دوراشونو میزنن بعد میرن با اونیکه ننشون پیدا میکنه ازدواج میکنن که صرفا زن داشته باشن بعد شماها دنبال عشقین؟؟

پسری که خودش زحمت نکشه تلاش نکنه دخترو بدست بیاره قدرشو نمیدونه 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
2805
بهش انگیزه بده ازش تعریف کن به خودش رسیدگی کنه از ظاهرش تعریف کن دلگرمی بده بهش بزار برای تو خودشو ا ...

اگه اینکارا بکنه اقا هوا برش میداره فکر میکنه کیه 

بعد چن ماه میگه این دیگه گرفتم بزار برم دنبال یکی دیگه من حتما تحفه ای هستم پس دخترا عاشقمن

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
اگه اینکارا بکنه اقا هوا برش میداره فکر میکنه کیه بعد چن ماه میگه این دیگه گرفتم بزار برم دنبال یکی ...

متاسفم واقعا 

مردا هم دل دارن دلشون میخواد خانومش فکر کنه قشنگه 

با طرز فکر تو نمیشه تو زندگی دوام بیارق

All is one 

به خودت زمان بده و اصلا به هیچ وجه برای زیر یک سقف رفتن عجله نکن. پیشنهاد میکنم حتما یه نشاور کاردرست پیدا کن و احساساتت رو بهش بگو. حتی اگه قرار باشه پولش رو قرض کنی. صحبت یه عمر زندگیه بیگدار به آب نزن

متاسفم واقعا مردا هم دل دارن دلشون میخواد خانومش فکر کنه قشنگه با طرز فکر تو نمیشه تو زندگی دوام بیا ...

مردای ایرانی ۹۰ درصدشون بی ظرفیتن 

ولی من اینجا اصلا حقو به شما نمیدم مردم بازیچه نیستن وقتی کار و خونه رو در نظر گرفتی الانم با همونا زندگی کن احساسات مردم رو به بازی نگیر خدا رو خوش نمیاد 

بهش انگیزه بده ازش تعریف کن به خودش رسیدگی کنه از ظاهرش تعریف کن دلگرمی بده بهش بزار برای تو خودشو ا ...

بهش گفتم که موهاشو رنگ بزاره به تیپش اینا برسه گفت هرچی من بگم انجام میده اما کلا نمیتونم حتی نگاهش کنم😔 آره متاسفانه عجولانه عقد کردم

ولی من اینجا اصلا حقو به شما نمیدم مردم بازیچه نیستن وقتی کار و خونه رو در نظر گرفتی الانم با همونا ...

من فکر کردم کار و خونه میتونه جای جوونی رو بگیره خیلی اشتباه کردم.. پدر و مادرمم گفتن جوونا هیچی ندارن الان دیگه کی میتونه خونه بخره؟ و از این حرفا زدن تو گوشم

مشاوره رفتی؟

نه هنوز نرفتم اما قبل عقد به مشاور ازدواج گفتم که اختلاف سنیمون اذیتم میکنه مشاور گفت طرف پخته باشه بهتر از جوونای الانه و از نظر ظاهری هم زن زودتر شکسته میشه از این حرفا

2810