2777
2789
این الان برد کرده رفته بالاشهر خونه بزرگ کلفتی یه زن و لباس زیرای چندششو بشوره؟؟؟؟ 😒

عزیزم این مثال بود وگرنه دیگ‌ لباس زیراشو خودش میشوره😂  دختره خونخ باباش ۱میلیون به چشم ندیده بود خودشو ب زووور انداخت گردن پسره فقط بخاطر پول خب اره حتی از نظر خودشم برد کرده یهو کلی طلا انداختن دستش

عروس نگرفتن کلفت گرفتن ...ضمن اینکه اگر ثروتمند بودن الان ده تا کلفت خانم و آقا زیر دست و پاشون بود ...

من نگفتم دیگ تاجرن یا خیلیی تلیادرن

ولی خب پولدارن و نسبت ب خانواده دختره خیلی پولدارن 

دختره هم حودش خودشو ب زووور انداخت گردن پسره فقط بحاطر پول

خب دختره خودشم راضیه با جون و دل کار میکنه خونشون تمیز میکنه والا خونه خودشم باید تمیز کنه دیگ حالا اونجا تمیز کنه چی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نگفتم دیگ تاجرن یا خیلیی تلیادرنولی خب پولدارن و نسبت ب خانواده دختره خیلی پولدارن دختره هم حودش ...

والا ماهم باهمسرمون اختلاف طبقاتیمون زمین تا آسمون مادرشوهرم طفلک یکبار رو نزده بر

ای 

هیچ کاری(به هیچ عنوان نمیزارن منت عروس و پسر بیاد رو سرشون) همیشه یا پرستار گرفته یا خدمتکارش کمکش کرده همیشه هم یه آقایی هست ۲۰ساله آچار دستشونه دم دست پدرشوهرم.... یکبار نشده از همسرم یا برادرش کمک بخوان 

برام عجیب بود موضوع 

مگه همه چی پوله؟هرجا میرفت در این حد کار میکرد میتونست پول دربیاره

عزیزم خودش راضیه تو ناراضی ای؟ خیلی هم کار نمیکنه که یه جاروبرقی و اشپزخونه تمیز کردن خیلیه؟؟؟ بعدش بین تمیز کردن کارگری بیرون و تمیز کردن خونه ای ک ازش شوهرت ارث میبره خیلی تفاوت هست

والا ماهم باهمسرمون اختلاف طبقاتیمون زمین تا آسمون مادرشوهرم طفلک یکبار رو نزده برای هیچ کاری(به هیچ ...

چ میدونم دیگ خودش راضیه اگ راضی نبود طلاق میگرفت تا قبل از بچه دارشدنشون ‌خانواده پسره از خداشون بود طلاقش بدن اخه ب زور زن پسره شده بود(

اوووه تازه قرار ارث ببرهمن فک کردم دستشه

عزیزم ی واحد خونه بزرررررگ ۳۰۰متری واسه پسرشه طبقه بالای خونش

و مادر پدرش طبقه پایین زندگی میکنن با متراژ همین حدودا

خونشو مفت نشسته واسه پسرشم هست دوتا دیگ داره اون دوتام ب همین ترتیب خونه داده بهشون

و اینکه واسه پسرشون شغل هم درست کرده  و

اینکه خورد خوراک همشون یکیه

و اینکه از خونه پدر و الباقی دارایی های پدر هم ارث میبرن در اینده

الان راضی شدی؟

والا من پدرشوهرم حدقل خوراکمونو میداد و شوهرم از اول راه مرغ و برتج نمیخرید هم براش کار میکردم  باااینکه خونهپدرخودم  هیچ وقت کار نکردم و همچنین دیده هم هستن و کلی خونه و ملک و اینا ریر دستم بوده و از طرف خاتواده خودم کمک میشیم