2777
2789

پولدار باشه اره حقه

ی فامیل داریم از وقتی عروس اورده فک کنم لباس زیر خودشم‌نشسته تا امروز

همش عروس انجلم میده

کلا کارای خونه همش باعروسه اونم چ خونه ای بزررررگ

دختره اگ هفت جدابادش پول بزارن روهم نمیتونن حتی خونه اونا بخرن خب از فرش ب عرش رسیده اینده بچه های ایندش مث خودش نمیشه از خداش باشخ حالا ی تمیزی هم‌کنه چی میشه والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولدار باشه اره حقهی فامیل داریم از وقتی عروس اورده فک کنم لباس زیر خودشم‌نشسته تا امروزهمش عروس انج ...

عزیزم خفته این ازدواج ادم نون سنگ با دل خوش بخوره صدرحمت داره به نون کبابی بخوره با منت و خفت و خاری

پولدار باشه اره حقهی فامیل داریم از وقتی عروس اورده فک کنم لباس زیر خودشم‌نشسته تا امروزهمش عروس انج ...

این الان برد کرده رفته بالاشهر خونه بزرگ کلفتی یه زن و لباس زیرای چندششو بشوره؟؟؟؟ 😒

عروس نگرفتن کلفت گرفتن ...ضمن اینکه اگر ثروتمند بودن الان ده تا کلفت خانم و آقا زیر دست و پاشون بود نه که عروسشون بیاد کارکنه برحسب زندگی خودم و اطرافیان میگم

عروس خدمتکار خونه ی مادرشوهر نیست.واسه اون باید خدمتکار بگیرن.ماشین جوجه کشی هم نیست.خودش باید تصمیم بگیره بچّه می خواد یا نه..و اگه می خواد چند تا می خواد.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
2810