2777
2789
عنوان

چجوری به همکلاسیم بگم متاهلم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 31 پست
خدا ذهن منحرف منو لعنت کنخ

اتفاقا ذهنت منحرف نیس من دوس نداشتم بگم ازش حس بد می گرفتم یکی از بچه ها گف ولش نکرد همش میگفت از زندگی راضی ؟ شوهرت اذییا میکنه ؟ زندگی سخته ؟ قشنگ داشت آمار میگرفت از من پرسید گفتم هر کس تجربه متفاوتی داره چیزی ندارم بگم خفه شد

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
اگر مجرد بودم پسر خیلی خوبی بود حتما باهاش آشنا میشدم ولی الان متاهلم و یوقتایی میگم کاش مجرد بودم ه ...

اسی متاسفانه باید بگم از دست رفتی 

این چیزایی ک تو بهش فکر میکنی بنظرم اگ موقعیت هم بود بهش نمیگفتی متاهلی😑😑

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیقن قلقلک شیطونه مستقیمم نگو چون اگ واقعا حسی هم داشته باشه تو بگی متاهلم برای اینکع ضایع نشه میگ ا ...

خودمم حس کردم دارم گناه میکنم ته دلم میخواستم ببینم واقعا مثلاً کسی هست منو بخواد یا نه ی حس کنجکاوی انگار ولی اینقدر رفتاراش زیاد شده ک دو سه تا دوستام فهمیدن و اونا هم گفتن بهم  انشالله فردا میگم ولی این مدل گفتنش نمی‌دونم چجوری باشه آخه من زنگ نمی‌زنم و گوشی دست نمی‌گیرم 

کاربری دست دو نفر👧
خودمم حس کردم دارم گناه میکنم ته دلم میخواستم ببینم واقعا مثلاً کسی هست منو بخواد یا نه ی حس کنجکاوی ...

خب اینبارو زنگ بزن برای حفظ زندگیت

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب اینبارو زنگ بزن برای حفظ زندگیت

مجبورم دیگ فک نمی‌کردم جدی باشه ولی گناه داره هی میخواستم بگم گفتم شاید اشتباه میکنم امروز دیگ خیلی ضایع بود مطعم شدم فردا حتما یجوری درستش میکنم

کاربری دست دو نفر👧
یبار میون صحبت بهشون بگید شما خیلی ادم شریفی هستید ای کاش یه خواهرشوهر داشتم باهم فامیل میشدیم

من حتی سلامم نمیکنم ب پسرا چ برسه صحبت فکر کنم از همینم خوشش اومده  همون غیر مستقیم میگم کک ادامه پیدا نکنه

کاربری دست دو نفر👧
اسی متاسفانه باید بگم از دست رفتی این چیزایی ک تو بهش فکر میکنی بنظرم اگ موقعیت هم بود بهش نمیگفتی ...

ن بابا خدا شاهده دلم میسوزه چون کسی بهش محل نمیزاره دخترامون مسخرش میکنن اصلا ی اوضاع داغونیه منم هی میگفتم دارم اشتباه میکنم الان دو سه روزه ک هی داره ضایع بازی درمیاره افتادم تو فکر بگم وگرنه قبلش ک خبری نبود این دوس روزو گفتم ضایع میکنم خودمو اگر اشتباه فک کنم  ولی در کل میگم پسر خوبیه حتی ب این فکر کردم بگم خواهر مجرد دارم میگم زشته 

کاربری دست دو نفر👧
اگر مجرد بودم پسر خیلی خوبی بود حتما باهاش آشنا میشدم ولی الان متاهلم و یوقتایی میگم کاش مجرد بودم ه ...

نمیخام زود قضاوت کنم گل ولی با توجه یه پسر میگی کاش مجرد بودی؟بنظرم جدی نگیر و فک نکن خیلی کیس تاپ و عالی هست و از دست دادیش

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
نمیخام زود قضاوت کنم گل ولی با توجه یه پسر میگی کاش مجرد بودی؟بنظرم جدی نگیر و فک نکن خیلی کیس تاپ و ...

چون شخصیتش و مدرکش اطلاعات عمومیش همون چیزی بود ک علاقه داشتم ولی ی تار مو همسرم و عوض نمیکنم باهاش همینجوری اینجا میگم ک راهنمایی بگیرم

کاربری دست دو نفر👧
چون شخصیتش و مدرکش اطلاعات عمومیش همون چیزی بود ک علاقه داشتم ولی ی تار مو همسرم و عوض نمیکنم باهاش ...

گاهی طرف مقابلمون با معیارامون یکی نیست ولی خب شاید یه ویژگی های خوبی داره که اون شخص مورد تایید نداشته باشه..🌹

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
گاهی طرف مقابلمون با معیارامون یکی نیست ولی خب شاید یه ویژگی های خوبی داره که اون شخص مورد تایید ندا ...

درسته عزیزم من بیشتر از دلسوزی نگفتم و خجالت خودم ک اشتباه فکر نکرده باشم  مشکل من چجوری گفتنش بود ک هنوز مطمعن نیستم انشالله فردا اوکی میشه 

کاربری دست دو نفر👧
2810