2777
2789

ریسک متوسط زده برای سندروم داون

خیلی نگرانم 

خیلی 😞

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من دیگه خدای تفسیر غربال ها شدم . چند سالته نسبت فامیلی با همسر ؟ عدد ریسک و عدد سونوی ان تی ر ...

خوشحالم که هستی خیلی حالم بده

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...
2805
عزیزم من دیگه خدای تفسیر غربال ها شدم . چند سالته نسبت فامیلی با همسر ؟ عدد ریسک و عدد سونوی ان تی ر ...

نه فامیل نیستیم ۲۷ سالمه ان تی ۱.۷۷ بود 

اشتباه کردم ان تی ۱.۷۳

نه فامیل نیستیم ۲۷ سالمه ان تی ۱.۷۷ بود

خب شرایط شما بسیار عالی هست 

ریسک متوسط هم اصلا مهم نیست 

من سر پسر اولم ریسکم ۱ به ۵۰ بود و این یعنی بالاترین ریسک . 

رفتم با رییس آزمایشگاه مشورت کردم 

پروفسور جنین شناسی بود 

گفت این اعداد با توجه به داده های آماری شهر روی نمودار می‌ره 

و تابع قانون احتمالات بر اساس جمعیت مراجعه کننده به اون آزمایشگاه هست 

و حتی ممکنه شما این آزمایش رو یه شهر دیگه بدین 

اصلا ریسکی برای شما ثبت نشه . 

راست می‌گفت من یه آزمایشگاه شلوغ تر همین رو تکرار زدم 

ریسکم از ۵۰ شد ۴۸۵۰ 

!!! 

😉

پسرم الان پنج سالشه و الحمدلله سالن 🤲🌺😉

خب شرایط شما بسیار عالی هست ریسک متوسط هم اصلا مهم نیست من سر پسر اولم ریسکم ۱ به ۵۰ بود و این یعنی ...

خداااااا خیرت بده عزیزم خیلی دعاااااات میکنم خیلی 😭😭😭

ان تی ۱.۷۳

من تا حالا ندیدم کسی ان تی زیر ۲ داشته باشه بعد مشکلی باشه، هیج مشکلی نیست استرس نداشته باش،

معمولا این آزمایشات رو ریسک رو اینطوری میزنن که بفرستن سلفری، نهایتش شماهم سلفری رو بده خیالت راحت بشه استرس نداشته باشی

خب شرایط شما بسیار عالی هست ریسک متوسط هم اصلا مهم نیست من سر پسر اولم ریسکم ۱ به ۵۰ بود و این یعنی ...

دارم گریه میکنم 😭😭😭😭😭😭

پ چرا papa کمه

خداااااا خیرت بده عزیزم خیلی دعاااااات میکنم خیلی 😭😭😭

خانمی تازه من ۳۱ ساله م بود 

شما که سنت عالیه . 

تازه پسر دوم رو هم ۳۶ سالگی باردار شدم و شکر خدا سالم و الان روی پام خوابه . 

اصلا این آزمایش توی خیلی کشورها منسوخ شده 

چون فقط به مادرای باردار استرس میده . 

همون پرفسور به من گفت اگه یه خانم آمریکایی بیاد کشور ما این آزمایش رو بده براش ریسک درمیاد 

چون توی ایران ازدواج های فامیلی زیاده و جواب نمودار رو تغییر میده . 

می‌گفت یه زمون خانم های اتباع افغان که سونو میدادن توی ایران 

همه رو میزدن احتمال سندروم 

در صورتی که اونها به صورت ژنتیکی تیغه ی بینی کوتاهی داشتن و این توی کشور ما عادی نبود . 

2810