2777
2789
عنوان

متنفرمممم از بابام متنفررررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 75 پست
هیچکس درک نمیکنه چی میگیتک تک حرفاتو حس کردم متاسفانه🙂

دختر من خیلی تحمل میکنم خیلی صبر کردم 

ی زندگی گ... برامون ساختن بیا و ببین 

مقصر صد درصدین واقعا به اینایی ک خانواده خوب دارن عمیقا از اعماق وجودم حسودی میکنم 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم باید طولانی قهر کنم

میدونی مشکل ما چیه پول نداریم اگه پول داشتیم در حدی خونه کار داشته باشیم میتونستیم راحت باشیم کلا جدایی

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
اره

منم کتاب ندارم...حتی یدونه...متاسفانه هزینشو ندارم

ولی دارم تو‌ گوشی میخونم

یه بنده خدایی هست pdf رایگان همه کتابای درسنامه و تست رو میذاره...خودم حدود ۴/۵ ماهه دارم میخونم از روشون...چاپ جدید هم میذاره برای سه رشته...هیچ هزینه ای هم نداره...همه رایگانن...تو تلگرام سرچ کن کتابیکو...هر درسیو نیاز داری پیدا کن

خواستن توانستن است🩷

میدونی مشکل ما چیه پول نداریم اگه پول داشتیم در حدی خونه کار داشته باشیم میتونستیم راحت باشیم کلا جد ...

افرین من یکم مستقل بشم 

بخدا از خر کمترم هر یک ماه ی بار بخوام بهشون سر بزنم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
چون به مادرم بد کرد منو میزد همیشه میگف شما یچه ها من نیستین به مادرم تهمت میزد مادرم افتاده بود میگ ...

وای نبخش چنین آدمیو ببخش اینو میگم ولی پدرت قاتله چرا آدمای بد هستن

منم کتاب ندارم...حتی یدونه...متاسفانه هزینشو ندارمولی دارم تو‌ گوشی میخونمیه بنده خدایی هست pdf رایگ ...

عطیزم امیدوارم ک موفق باشی 

بله منم با پی دی اف کارمو راه میندازم ولی چشمام درد میگیره 

هیچکس درک نمیکنه چی میگیتک تک حرفاتو حس کردم متاسفانه🙂

چرا فک میکنی کسی درک نمیکنه ادمای زیادی هستن که درک میکنن 

خود من الان تاثیرات کارای پدرم دارم قوی ترین دارو هارو. میخورم‌ داروهای عصاب انقد کاراشون شدید بود که رو سلامتم تاثیر داشت 

و‌دکتر داشت مشکوک میشد به سرطان معده 

(انقد هیچی نخوردم زخم معده شد و هی بدتر و بدترشد که داشت به سرطان تبدیل میشد)

بچها من خیلی برون گرام خیلی زود میبخشم ادما رو .چیکار کنم طولانی باهاش قهر کنم ک خودشو جمع کنه؟ چرا نمیتونم حرف نزنم؟

واقعا اصلا دلیلی نمیبینم به خاطر یه حرف کتک بزنه آخه این جور پدرا لیاقت پدر شدن ندارند من خودم دختره دیدم باباش جلو جمع کتکش زد دختره بیچاره فقط خود خوری میکرد الانم ازدواج کرو راحت شد با پدرش قطع ارتباط راحته🙃

دختر من خیلی تحمل میکنم خیلی صبر کردم ی زندگی گ... برامون ساختن بیا و ببین مقصر صد درصدین واقعا به ا ...

وای وای وای چقدر درکت میکنم

ببین من با هرکی دوست شدم بهترین خانواده رو داشت،باباشون چقدر براشون خرج میکرد چقدررر بهشون احترام میذاشت یبار دست روشون بلند نکرد

تهش با این سن باید برم خودم کار کنم که کمبودامو جبران کنم در صورتی که هم سن و سالای من با پول باباشون تو پارتی و عشق و حالن😂😂😂

عادلانه نیست

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
2810