2777
2789
عنوان

متنفرمممم از بابام متنفررررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 75 پست

الاهیییی منم متنفرم از بابام حالم بهم میخوره ازش اگه دوست داری دردول کنی هم من درخاست بده منم دلم پره ازش 

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون به مادرم بد کرد منو میزد همیشه میگف شما یچه ها من نیستین به مادرم تهمت میزد مادرم افتاده بود میگ ...

وای ببخشیدا ولی چه پست بوده این حرف زده

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
خدا بجای پدر آشغالم یه مرد واقعی سرراهم گذاشت

چقدر خدا دوستت داشته ولی از من متنفره عوضش دو تا اشغال حرومزاده سر راهم گذاشت یه پدر روانی و بی خاصیت و یه شوهر عوضی دست و پا جلفتی و بدر نخور از بس مامانمو اذیت کرد خدا تقاصشو از من گرفت اینو از ته قلبم حس می کنم و این انتخاب شوهر انتخاب خود حرومزاده اش بود وگرنه اینقدر تو این هفت سال اذیت و افسرده نمیشدم

الهی عزیز دلم تو که میدونی سگ اخلاقه دهن به دهنش نشو 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

فقط تنها توصیه ای که میتونم بهت بکنم اینه که سر جدت بخاطر اینکه از اون خونه فرار کنی سریع ازدواج نکن که از چاله میوفتی تو چاه

همین نی نی سایت پره از زنایی که بخاطر فرار از فضای سمی خونه ازدواج کردن و بدبخت تر شدن

فقط و فقط درس بخون دانشگاه شهر دیگه برو و خوابگاه بگیر و برو سر کار . چهار پنج سال سختی می‌کشی ولی کم کم میوفتی رو غلتک 

وای وای وای چقدر درکت میکنمببین من با هرکی دوست شدم بهترین خانواده رو داشت،باباشون چقدر براشون خرج م ...

افرین دقیقا همینه دوستام ی زندگی هایی دارن 

ارامش کامل دارن اونوقت من! 

من ی مدت طولانی روضه سکوت داشتم 

بعد حدود یک سال دهن باز کردم 

قبلا چکیده ایی از رفتارای خانوادمو میگفتم دوستام پراشون میریخت تف سر بالا میموند 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
افرین دقیقا همینه دوستام ی زندگی هایی دارن ارامش کامل دارن اونوقت من! من ی مدت طولانی روضه سکوت داشت ...

تا به ما رسید رودخونه خشک شد

میدونی چیه؟انگار تو اطرافیانمون فقط ما اینجوریم

من بدترین اخلاقم این بود ادمارو خیلی سریع میبخشیدم

ولی الان دیگه از سنگ شدم با کارای بابام

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
تا به ما رسید رودخونه خشک شدمیدونی چیه؟انگار تو اطرافیانمون فقط ما اینجوریممن بدترین اخلاقم این بود ...

دوستای عوضیم خیلی شانس دارن

به چشم دیدم اکثر کسایی که چشم ندارن موفقیت دیگران و ببینن موفق ترن

نمیدونم خستم همش دشمن هام موفق هستند من تا حالا به زندگی کسی چشم نداشتم😀

2810