2777
2789
عنوان

متنفرمممم از بابام متنفررررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 75 پست
بابای من خرج میکرد همه چیز میخرید کم نمیذاشت ولی اگه جرات داشتیم یه چیز بخوریم یا از میوه ها حیاط بچ ...

یعنی چی، یعنی می‌خرید ولی شما حق نداشتین ازش بخورین ؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست یه ماهه که با بابام قهرم😂بیش از حد خسیسه،بیش از حد

منم باید طولانی  قهر کنم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
منم از خدامه بابام رو بدبخت ببینم زجر بکشه التماسم کنه منم پشت کنم بهش.روز خاکسپاری مادرم بهش قول دا ...

خدا اون دنیا ازش نگذره من واقعا کودکی و نوجوانی نکردم همش زندگیم زجر بوده همین الان هم آثارش روم هست

کتاب تستی نیاز داری؟ برای کنکور؟

اره

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
خوبه خوشحالم برات متاسفانه ۵۰ سالشون شد هنوز بی عقلن اینقدر زور زدم ک هولش بدم بره گمشه رحمم درد می ...

خب اینم بگم بهت پدر منم پنجاه سالشه 

هیچوقت نشد وقتایی که دست روم‌بلند میکنه تو روش وایسم  حتا وقتایی که با چوب میزد 

اما یبار که جلو شوهر عمم مامانمو کتک زد و بهش توهین کرد و‌تحقیرش کرد 

یجوری زدمش که افتاد زمین 

و الان وقتی بهش فک‌میکنم با خودم میگم اگه برگردم به عقب همین کارو میکنم باز 

خودم یجورایی تحمل میکردم یا فشار بعدشو رو‌خودم خالی میکردم با خودزنی 

ولی مامانم خط قرمزم بود‌

همیشه عمه هام و مامان بزرگم و عموهام بدشون میاد از من 

چون وقتی بد مامانمو میگفتن تو فامیل تو روشون وایمیسادم و جوابشونو میدادم 

عینهو تف سر بالا میمونن حذف نمیشن مگر ازدواج کنم خلاص شم ک باز شوهرم ی نوع دیگه دردسره

انشا الله یه شوهر خوب گیرت بیاد وبدی هایی که پدرت کرده همسرت خوبشو برات جبران کنه

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
اون تو پرانتزی که نوشتی اسمم رو بابام انتخاب کرده به چه علتی بوده گفتن این جمله ؟

اون مال روزای جیک جیک مستون بود😂😂 دختر دهنت سرویس توی اعصبانیت خندم گرفت 

نمیدونم واقعا یادم نمیاد الان 

چرا دوست داری تعریف کن

چون به مادرم بد کرد منو میزد همیشه میگف شما یچه ها من نیستین به مادرم تهمت میزد 

مادرم افتاده بود میگف مرد میاد تو خونه درحالی که بیچاره دستشویی ام نمیتونست بره حالا زن گرفته خیلی عاشقونه رفتار میکنه مرتیکه۷۰ ساله زنش رو برده بچه بکاره زنیکه عفریته ای خدا کجایی پس

2810