2777
2789
عنوان

میدونید چن کیلو لاغر کردم 🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 42 پست
شیرینی جات رو حذف کنی یا خیلی کم جواب میگیریدیشبم یکی گفت تو روکش خالی شده قرص سرکه سیب ریخته قبل شا ...

اخه سرکه سیب میگن معده رو‌ داغون میکنه منم مشکل التهاب روده دارم میترسم لخورم به مشکل بربخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اووووف چ خوب منم خیلی دوس دارم تو این ی ماه تا شب یلدا ۶۳ بشم

منم هدفم ۶۲ هست اما الان خیلی اضافه وزن دارم. تا عید ده کیلو هم کم کنم عالیه، وزن ۶۲ میفته واسه سال بعد

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
منم میخوام دکتر تغذیه برم‌ ولی میترسم غذاهای عجیب غریب بنویسه برام مثلا استیک گوشت نمیدونم کلا مرغ و ...

نگف ک چی بخور چ نخور همینجوری نوشته هر چیزی ک میخوری چ اندازه بخوری مثلا من کله جوش دوس دارم نوشته ی پیاله با ی لیوان سبزی دو کف دست نون

نگف ک چی بخور چ نخور همینجوری نوشته هر چیزی ک میخوری چ اندازه بخوری مثلا من کله جوش دوس دارم نوشته ی ...

اهان من فکر کردم مثلا مینویسه شنبه پنیر کره انقدر ناهار مثلا مرغ اب پز شام آبگوشت نمیدونستم فقط عدد میدن استرس داشتم کلا مرغ و‌گوشت ماهی اینا بنویسه

اخه سرکه سیب میگن معده رو‌ داغون میکنه منم مشکل التهاب روده دارم میترسم لخورم به مشکل بربخورم

من امتحان نکردم

ولی اونایی که مشکل دارن مصرف نکنن بهتره

یه نفرم گفت با تخم کتان و زنجبیل و زیره و یه چیز دیگه نمیدونم زردچوبه بود یا دارچین

قرص درست کرده و بعد از غذا گفت بخورید خیلی خوبه

این مورد به دلم نشست که خوبه ولی هنوز امتحان نکردم

البته برای لاغری شکم و پهلو گفت

⚘خدایا شکرت❣
من امتحان نکردمولی اونایی که مشکل دارن مصرف نکنن بهترهیه نفرم گفت با تخم کتان و زنجبیل و زیره و یه چ ...

من دانه چیا میخورم نمیدونم‌ چقدر تاثیر داره و کالری شماری میکنم ولی کلا دو سه کیلو کم کردم میخوام برم دکتر ببینم برنامه اون چجوریه

دانه چیا رو چجوری مصرف میکردی ؟چند بار در روز ؟و چند قاشق ؟و به چه صورت؟

ی قاشق مرباخوریو نیم ساعت قبل غذا با ی لیوان اب ولرم قاطی میکنم و میخورم بعد نیم ساعت ناهار میخورم دانه چیا هم نداشتنی نیم ساعت قبل ناهار دولیوان اب میخورم

اهان من فکر کردم مثلا مینویسه شنبه پنیر کره انقدر ناهار مثلا مرغ اب پز شام آبگوشت نمیدونستم فقط عدد ...

نبابا اونجوری نیس چنتا مورد میده دیگ مثلا کلا پلوها ۸ قاشق یا خورشت دو تیکه گوشت سه قاشق خورشت و...