2777
2789
عنوان

خواستگار و درخواست رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 97 پست

باید درموردش حرف زده بشه حتما چون اگه به مشکل بخورید بعدا کلی اختلاف پیش میاد ولی باید درست و اصولی سوال بشه نه چرت و پرت سوالایی که واقعا پرسیدنش نیازه و ضروری هستن  ولی مودبانه و با حیا نه اینکه باشوخی و چرت و پرت گفتن که قصد طرف معلومه چیه دیگه از این لودگی

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن کامل...

وای خدا 

شاید عیبی داشته معتادبوده یاقبلا زن داشته میخواسته پرده بکارتتو  ازدست بدی باهاش ادامه بدی 

چقدر عاقلانه رفتار کردی 

کاش ب مامانتم اطلاع میدادی 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
غلط کرده مرتیکه مردایی ک یه زنو واقعا بخوان اول ب دستش میارن بعد ازش لذت میبرن اما اونیکه بخواد بذار ...

دقیقا

و من از حرفاش فهمیدم ک فقط ب فکر خودشه

آدمارو با گردش زمان بشناس، نه چرخش زبان...

تو ی کلاس آموزش همسرداری بهمون گفتن جلسه دوم یا سوم خوبه برای این موضوع چون بعدا تو زندگی یکی سرد یک ...

بله واقعا خیلی مهمه

ولی این آقا به استارتر گفته تو دیدار بعدیمون باید رابطه داشته باشیم

چقدر وقیح و پرو

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
مسئله سوال نیست😂

شوهر منم ب اسم ازدواج اومد 

دوماه آشنا بودیم دوتا شهر دور 

بعد اومدن خواستگاری و عقد 

بعد عقد شروع کرد ب سواستفاده مالی و احساسی ازم خرجها رو انداخت گردن ما آخرم بعد ۱سال گفت نمخامت از اول واس تفریح و دور زدن اومدم شهرت و دنبال رابطه بودم صیغه ای دوس نداشتم 

بعدم ولم کرد رفت ن نفقه ن مهریه الانم فراریه

وای خدا شاید عیبی داشته معتادبوده یاقبلا زن داشته میخواسته پرده بکارتتو ازدست بدی باهاش ادامه بدی چ ...

ب مامانم همه چیو میگم

اینم بهش گفتم

جلسه اول دستمو گرفت 

گفتم مامان درست نیست کارش

گفت وا میخوای دست هم نزنه بهت؟

وقتی دیگه واقعیت و گفتم بهش گفت معلومه از اون عوضیاس

شوهر منم ب اسم ازدواج اومد دوماه آشنا بودیم دوتا شهر دور بعد اومدن خواستگاری و عقد بعد عقد شروع کرد ...

الهی خیر نبینه(:

ب مامانم همه چیو میگماینم بهش گفتمجلسه اول دستمو گرفت گفتم مامان درست نیست کارشگفت وا میخوای دست هم ...

چقدر خوب بااینکه سنت کمه طرفو شناختی 

بره گمشه  آشغال معلومه دنبال هوس بوده 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.