2777
2789
عنوان

خواستگار و درخواست رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرفتی مهریتو بزاری اجرا ؟؟؟؟؟

ی سکه پیش پرداخت زدن با بقیه اش قسطی 

هیچی نداد نمیدونم کجاست 

قبلا تو زندگی گفت میرم بندرعباس گفتم میام پیدات میکنم گفت بتو میگم بندرعباس ولی مثلا میرم تهران چجوری میخای پیدام کنی خانوادشم جوابگو نیستن داداشش ب دروغ تو دادگاه گفت شوهرم تهرانه ولی خودم فهمیدم شهر خودمونه قایم شده

ب مامانم همه چیو میگماینم بهش گفتمجلسه اول دستمو گرفت گفتم مامان درست نیست کارشگفت وا میخوای دست هم ...

اصلا خواستگار نباید بهت دست بزنه 

یبار شوهر سابقم گفت ی دوستش رفته خواستگاری ی دختری وقتی رفتن تو اتاق حرف بزنن مخ دختره رو زده شمارشو گرفته بعد باهاش دوست شده و رابطه

اصلا خواستگار نباید بهت دست بزنه یبار شوهر سابقم گفت ی دوستش رفته خواستگاری ی دختری وقتی رفتن تو اتا ...

با خواستگار چطور باید رفتار کنیم

ک سبک ب نظر نیایم

آدمارو با گردش زمان بشناس، نه چرخش زبان...

با خواستگار چطور باید رفتار کنیمک سبک ب نظر نیایم

شوخی نکن زیاد نخند درعین مهربون و باادب بودن یکم ن خیلی خودتو بگیر بیشتر بزار اون حرف بزنه اگ برون‌گرایی بیشتر همینو دقت کن ک خ صحبت نکنی خودم این اشتباه رو سر یکی از خواستگارام‌کردم (جلو خودش ن خانوادش)

بخصوص جلسه اول خ تو نظر طرف تاثیرداره 

شوخی نکن زیاد نخند درعین مهربون و باادب بودن یکم ن خیلی خودتو بگیر بیشتر بزار اون حرف بزنه اگ برون‌گ ...

منم دقیقا همینطور بودم

همش میگفتم ینی چ رفتاری ازم دیده ک ب خودش اجازه داده همچین درخواستی کنه

مرسی که جواب دادی❤️

آدمارو با گردش زمان بشناس، نه چرخش زبان...