2777
2789
عنوان

لک بینی قهوه ای توی هفته ی دوازدهم

74 بازدید | 11 پست

بچه ها من بی دلیل یهو دوروز پیش لک قهوه ای دیدم بعد واژینال هم خیلی کم دویاسه بارون دیدم من میوم دارم قبل بارداری ۴سانت بود الان تواین ۳ماه شده ۹سانت رفتم سونو ان تی گفت اون باعث خونریزی شده درصورتی که دکترم میگفت هیچ مشکلی برای جنین ایجادنمیکنه خیلی استرس گرفتم دکتر بهم شیاف داد ۲شبه استفاده کردم ولی بازم چند تالک قهوه ای دیروز وامروز دیدم.چیکارکنم به نظرتون کسی سابقه‌ی میوم داشته؟میگن سه ماه به بعد میوم کوچیک میشه درسته؟

من میوم دارم 

تو پنج ماه رشد می‌کنه 

وقتی بچه بزرگ شد دیگه رشد نمیکنه 

بعد بارداری هم کوچیکتر میشه کلا 

لکه قهوه ای هم ربطی به میوم نداره 

بستگی داره بچه و جفت کجا قرار گرفته باشند 

دو تا بچه اولم با اینکه میوم هم بود هییییچ گونه لکه ای نداشتم 

اما برا سومی  حدود دو سه هفته ترشح قهوه ای داشتم 

با شیاف و استراحت خوب شدم 

تا میتونی استراحت کن  

به بخور 

برا ترشحات خوبه

من میوم دارم تو پنج ماه رشد می‌کنه وقتی بچه بزرگ شد دیگه رشد نمیکنه بعد بارداری هم کوچیکتر میشه کلا ...

عزیزم پس به نظرت لک مال چیه؟خیلی استرس گرفتم ممنونم که جوابم ودادی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عزیزم پس به نظرت لک مال چیه؟خیلی استرس گرفتم ممنونم که جوابم ودادی

وقتی جفت میخواد خودش رو به دیواره بچسبونه احتمال لک دیدن هست ....

و لک قهوه ای نشونه خون مرده ست که برا قبلا بوده و حالا خارج میشه 

نگران نباش 

با استراحت و شیاف برطرف میشه انشالله 

الحمداللهفقط استراحت کن

فدای تو‌گلم ممنونم ازاینکه جوابم ودادی خیالم راحت شد همش نگران بودم چون میوم ازجنین بزرگتره آسیبی بهش نزنه من بعد۱۶سال باردار شدم برای همین همش استرس دارم

فدای تو‌گلم ممنونم ازاینکه جوابم ودادی خیالم راحت شد همش نگران بودم چون میوم ازجنین بزرگتره آسیبی به ...

عزیز دلم 

به سلامتی انشالله 

منم خیلی نگران میوم بودم 

رسید به ۱۲ سانت 

اما الحمدالله هیچ مشکلی پیش نیومد 

توکلت به خدا باشه 

عزیز دلم به سلامتی انشالله منم خیلی نگران میوم بودم رسید به ۱۲ سانت اما الحمدالله هیچ مشکلی پیش نیوم ...

فدای محبتت عزیزم انشالله مال منم زودزودمتوقف بشه آخه  تونمیدونی ۲تاخانواده چشم امیدشون به این فسقلیه ازخوشحالی اینکه میخواد بیاد همشون سرازپانمیشناسن😅😅

هیچی نمیشه 

شیاف و استراحت عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰