2777
2789
هنوزم هستن کسایی که فکر میکنن باید خیلی چیزا داشته باشی تا بهت حسادت کنن؟اصن تو ملکه زیبایی از نزدیک ...

این همه دین. گفته. هر کاری. عوارض داره. حتی ذره خیر...

اونوقت تازه. ی عده. بعد هزار سال. کارما کارما میکنن  فاز روشنفکری میگیرن.  ولی هزار و خورده ای سال. حرف قران و قبول نکردن. اینم روش 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
دیدم؛ ولی از نظر علمی ثابت نشده.

از نظر علمی به انرژی منفی ازش یاد میشه

ماسک اجازه نمیده کسی راجب کارایی که می‌کنه برنامه های ایندش و‌خیلی چیزا مطلع بشن

میدونی من کی به این موارد و حتی حس و ماورا اعتقاد پیدا کردم؟

دقیقا وقتی رفتم انگلیس😐و دیدم اونا چقدر بدتر معتقدن کلیم ک راجب جادوگری فیلم میسازن

.✿.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق میگفت🤣🤣🤣🤣

چشم زخم واقعیه 

و حتی یه روایت اگه اشتباه نکنم از پیامبر داریم مثکه میفرمایند اگه اهل قبرستان توانایی حرف زدن داشتن میگفتن که اکثرشون از چشم زخم مردن

البته این مسئله هست که به هرچیزی ببشتر فکر کنی و زیاد مرورش کنی ناخواسته به طرف خودت میکشونی و برات اتفاق میفته

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
هنوزم هستن کسایی که فکر میکنن باید خیلی چیزا داشته باشی تا بهت حسادت کنن؟اصن تو ملکه زیبایی از نزدیک ...

حالا ملکه ی زیبایی ندیدم ولی مولتی میلیاردر و متخصص و پروفسور که دیدم از نزدیک  😅😅😅

همون جنیفر لوپز هم ربطی به چشم زخم نداشته ...یعنی خودش اومد بهت گفت چشمم کردن ؟از نزدیک دیدیش ؟

چشم زخم فقط و فقط اثر تلقین هست ...بعضیا میگن چشممون کردن که واقعا هیچ چیزی برای چشم کردن ندارن آخه چی اونو باید چشم کنن ؟من دیدم نمونه ی آدمایی که مرتب میگن چشم خوردیم و واقعا خنده م میگیره 😅😅😅این فقط اثر تلقین هست که میکنیم 

این همه دین. گفته. هر کاری. عوارض داره. حتی ذره خیر...اونوقت تازه. ی عده. بعد هزار سال. کارما کارما ...

حتی یهودیام به چشم معتقدن اونا که دیگ کل دنیا دارن میچرخونن 

چه بخوایم چه نخوایم انسان موجودی حسوده یا قبطه میخوره یا حسرت یا علنن حسادت بیشترم حسودا از کلمه خوشبحالش استفاده میکنن

.✿.

خدارو صدهزار مرتبه شکر که به این چیزا اعتقاد ندارم و بالاترین قدرت رو قدرت و خواست خدا می‌دونم نه چشم زخم صغری خانم و کبری خانم و حاج کاظم و آقا صمد 😁😁😁

حالا ملکه ی زیبایی ندیدم ولی مولتی میلیاردر و متخصص و پروفسور که دیدم از نزدیک 😅😅😅همون جنیفر لوپ ...

حالا بماند که خیلیا اینجا خالی میبندن که اینارو دیدن کاری ندارم چون منم دیدم و اتفاقا بدتر معتقد بودن

اما شما بمون تو افکارت چون من نمیتونم کاری برات بکنم یه چیزایی رسیدنیه تا بهش نرسی اعتقاد پیدا نمیکنید

.✿.

حالا بماند که خیلیا اینجا خالی میبندن که اینارو دیدن کاری ندارم چون منم دیدم و اتفاقا بدتر معتقد بود ...

هر کسی یه اعتقادی داره دیگه 

من اعتقاد ندارم هم طرز فکر شما هم من قابل احترامه 😍

خدارو صدهزار مرتبه شکر که به این چیزا اعتقاد ندارم و بالاترین قدرت رو قدرت و خواست خدا می‌دونم نه چش ...

ما که صغرا خانوم ندیدیم ولی ادمای دارایی دیدم که تحمل دیدن همون دارایی واسه بقیه نداشتن

پسری دیدم ک پورش خرید و تا نشون فامیل داد ماشینش هفته بعدش بعد دوسال ترکید کامل تو تصادف 

گفتم که شما متعصبی و نمیتونم توجیهت کنم

.✿.

هر کسی یه اعتقادی داره دیگه من اعتقاد ندارم هم طرز فکر شما هم من قابل احترامه 😍

ببین بزار یه مورد دیگم بگم

چشم زخم بیشتر رو ادمایی که هاله ضعیفی دارن تاثیر میزاره

حالا اینا کین

ادمای غمگین،دروغگو، دو به هم زن ،کسایی که شاد نیستن ،ارامش روحی ندارن حالشون ضعیف میشه

اما ادمایی ک مدیایشن میکنن یوگا میکنن نماز و عبادت معنوی دارن هاله قوی تری دارن با صدقه کمک ب فقرا هم هاله قوی میشه و همه چیز چشم زخم نیس

گاهی طرف موجود بدی همراهشه و کلی گره میندازه براش

گاهی فراتر از اینا عامل بیرونی داره که رفته سراغ یه سری کارا و براش انرژی منفی فرستاده

این چیزا علم میخواد که خب تا علمشو نداشته باشی نمیتونم برات توضیح بدم 

.✿.

حالا ملکه ی زیبایی ندیدم ولی مولتی میلیاردر و متخصص و پروفسور که دیدم از نزدیک 😅😅😅همون جنیفر لوپ ...

چرا باید جنیفر راجب چشم زخم حرف بزنه من اگر دلیربشکنم گناهی بکنم بعد برام اتفاقی بیوفته میگم. عوارض. گناهم که. دامنم و گرفت. بعد جنیفر اصلا ب گناه معتقد نیست. چرا باید. بیاد اتفاقی که براش افتاده رو ب عوارض گناه تامین بده. وقتی نمی دونن اصلا چشم زخم چیه چرا باید اتفاقاتی که براشون میوفته نتیجه. چشم زخم بدونن  .

هرچند همین الان. تو فیلم های هالیودی سرج کنید. متوجه اعتقاد اونا. ب دریافت انرژی منفی از اطرافیان میشید که از نظر علمی هم کاملا ثابت شده 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
2810