2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اتفاقا درسته و من به عینه دیدم هزار بار

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

روایت داریم درموردش از خودمون که درنیاوردیم! حتی ایه ی وان یکاد برای جلوگیری از چشم زخم موثره 

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

اگه چشم زخم دروغ بود آیت الکرسی و ون یکاد و یسری آیه دیگه برای رفعش نبود

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

الان یکی. تایپیک. زده بود. چشم زخم. واقعیه. تیکه تیکه شدن. بود که. عقاید خودتون رو. تو حلق ملت نکنید. 

چشم زخم وجود داره. طبق ایات و روایات. و علم. که با انرژی منفی ازش یاد میش

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
تو عمرم یه پروفسور یه مولتی میلیاردر یه دانشمند به فوق تخصص یه ملکه زیبایی ندیدم بگن چشم خوردیم 😁😁 ...

هنوزم هستن کسایی که فکر میکنن باید خیلی چیزا داشته باشی تا بهت حسادت کنن؟

اصن تو ملکه زیبایی از نزدیک دیدی مگ 🤣🤣🤣

جنیفر لوپز میگفت پنج سال افسردگی شدید داشته و دکتر هم نتونسته بهش کمک کنه و جایی بیان نمیکرده

اینا پس چیه؟ 

مگ اونا میان برا تو نوعی تعریف کنن تو زندگی واقعیشون چیا میگذره ؟ 

اینهمه طلاق تو ادمای معروف چیه پس😐البته مهم نیس معتقد باشی چون ادمای بد دل که طاقت دیدن خوشبختیتونو خنده هاتونو حال خوبتونو ندارن و بعد اینکه کنارشون خندیدی تبدیل به گریه شده یا چیزی بهشون گفتی گره ناجپر افتاده توشو ندیدید که اعتقاد داشته باشی

.✿.

هنوزم هستن کسایی که فکر میکنن باید خیلی چیزا داشته باشی تا بهت حسادت کنن؟اصن تو ملکه زیبایی از نزدیک ...

دیدم؛  ولی از نظر علمی ثابت نشده.

بچه ها نخندینااا🥲🖤

2810