2777
2789
عنوان

کاری که همسرم با من کرد دشمنم نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2737 بازدید | 162 پست
فعلا روم نمیشه به خانواده چیزی بگم بحث حمایت نیست اصلا من خودم نیاز به حامی ندارم بحث آبروم هست

فعلا به هیشکی هیچی نگو اصلا و اینکه دلیل قهرتونم انقد بد نیست به جدایی بکشه فعلا بزار آروم سه اتیشش بخوابه ،اقایون وقت ناراحتی فقط تنهایی و سکوت ارومشون می‌کنه الان با خودش درگیره ولش کن تا با خودش کنار بیاد،

حرف بدی زدی پلی نباید بلاک می کرد حالا اگرهم رابطتون خوب باشه طرفت اخلاق نداره که بلاک می کنه ،اینجو ...

حرفم خیلی افتضاح بود ؟😭 

خودم باشم به خاطر چنین حرفی همه چی رو نابود نمی کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم زود واکنش نشون نده بهتره بزار یکم صبر کنه ببینه حرکت بعدی همسرش چیه فک نکنم سر این قضیه کار به ...

به نظرم خوبه که تا الان کسی رو در جریان نذاشته

ولی یکی دو روز دیگه صبر کنه اگر خبری نشد حقیقتو به خانوادش بگه!

چون مگه میشه یه مرد زن خودشو بلاک کنه و ازش خبری نگیره!

حرفم خیلی افتضاح بود ؟😭 خودم باشم به خاطر چنین حرفی همه چی رو نابود نمی کنم

نه حتی شمام باشید اولش خیلی ناراحت میشوید به همه چی فک میکنین اما به مرور میفهمید چیزای بیشتر و با ارزشتری برای موندن و ادامه هست ،دریا هرچقدرم طوفانی با مرور زمان آروم میشه عصبانیت نمیزاره مغز کار کنه وقتی آروم میشن تازه به کار خودشونم فک میکنن میبینن مشکلات اختلافات میشه حل شده مشکل شمام چیز خیلی مهم و بدی نیست ،

نه حتی شمام باشید اولش خیلی ناراحت میشوید به همه چی فک میکنین اما به مرور میفهمید چیزای بیشتر و با ا ...

بله منم همش فکر می کنم انقد رابطمون تا الان عالی بوده که این یه جمله نباید همه چیز رو خراب کنه 

امیدوارم اونم زودتر به این نتیجه برسه

نمی‌ذاشت من عکس با حجابم رو استوری کنم بعد بهش گفتم تو فقط برای من غیرت داری عکس خواهراتو‌ببین (خواه ...

خب حرف بدی زدی ولی بازم واکنشش زیادی بوده. اصلا حضوری چقدر همو دیده‌ین؟ چقدر همو میشناسین؟ باز هم شده عصبانی شه؟ توی اون موقعیت‌ها چطور رفتار کرده؟ جواب اینا رو نمی‌خوام بگی، پیش خودت درباره‌شون حتما فکر کن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
حرفم خیلی افتضاح بود ؟😭 خودم باشم به خاطر چنین حرفی همه چی رو نابود نمی کنم

نه خیلی هم افتضاح نبوده حرفت عزیزم

خودتو سرزنش نکن! 

دیگه بین هر زن و شوهری از این حرفا ممکنه پیش بیاد ولی نحوه ی واکنش بهش مهمه

فعلا روم نمیشه به خانواده چیزی بگم بحث حمایت نیست اصلا من خودم نیاز به حامی ندارم بحث آبروم هست

کار بدی نکردی آبروت بره

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
حرفم خیلی افتضاح بود ؟😭😭😭😭😭 می‌دونم از رو‌ خشم گفتم و خیلی اشتباه کردم

خب قطعا حرف خوبی نزدی ولی نه آنقدر یه یه رابطه و زندگی بخاطرش از هم بپاشه و سعی کن هیچوقت پای خانواده ها و حرفاشونو وسط نکشین این خیلی بده و به رابطه آسیب میزنه

خب حرف بدی زدی ولی بازم واکنشش زیادی بوده. اصلا حضوری چقدر همو دیده‌ین؟ چقدر همو میشناسین؟ باز هم شد ...

تا حالا سابقه نداشته چنین واکنشی نشون بده 

نهایتش گفته مثلا دو روز بهم پیام ندیم تا من آروم بشم و بتونم ببخشمت

2810