دوران مجردیم خیلی به خودم میرسیدم مدام تو خونه ماسک واسه مو و صورتم درست میکردم میذاشتم .تایه ذره لباس زیرام از قیافه میفتاد مینداختمش دور انواع و اقسام مدل موهای جدید و بافت مو میزدم برای خودم هر روز ورزش میکردم سرحال و شاداب بودم به لحاظ مد و به روز بودن تو لباس و مو و اندام جلوتر از همه دخترای فامیل بودم ولی از وقتی ازدواج کردم بزور حموم میرم کارهای دیگه که بماند مثل پیرزانای خونه دار شکمم اویزونه موهام انقد میریزه کچل شدم سفیدی موهام خیلی بیشتر شده حال ندارم رنگشون کنم پوست صورتم کدر و پر از جوشه .خلاصه که تبدیل به یه زشت بی اعتماد به نفس شدم لطفا اگه راهکاری دارین بگین از این وضع دربیام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از همونه عزیزم به خودت برس ویتامین و غذاهای مقوی بخور و آرامش خودت رو حفظ کن با خودت تکرار کن این نیز بگذرد بچه ها بزرگ میشن همیشه کوچک و اذیت کن نیستن من یه بچه دارم یعنی تموم موهام سفید شده از بس غصه الکی خوردم الان که۸سالشه تقریبا به گذشته فکر میکنم میبینم چقد سخت گرفته بودم
دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔