2777
2789
عنوان

دوران مجردیم خیلی بهتر بودم

140 بازدید | 18 پست

دوران مجردیم خیلی به خودم میرسیدم مدام تو خونه ماسک واسه مو و صورتم درست میکردم میذاشتم .تایه ذره لباس زیرام از قیافه میفتاد مینداختمش دور انواع و اقسام مدل موهای جدید و بافت مو میزدم برای خودم هر روز ورزش میکردم سرحال و شاداب بودم به لحاظ مد و به روز بودن تو لباس و مو و اندام جلوتر از همه دخترای فامیل بودم ولی از وقتی ازدواج کردم بزور حموم میرم کارهای دیگه که بماند مثل پیرزانای خونه دار شکمم اویزونه موهام انقد میریزه کچل شدم سفیدی موهام خیلی بیشتر شده حال ندارم رنگشون کنم پوست صورتم کدر و پر از جوشه .خلاصه که تبدیل به یه زشت بی اعتماد به نفس شدم لطفا اگه راهکاری دارین بگین از این وضع دربیام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینجوری شدی آخه؟

به نظرم از همین امروز شروع کن دوباره مثل قبل شو و برو دنبال خوشگلاسیوووون 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

2805
چرا اینجوری شدی آخه؟ به نظرم از همین امروز شروع کن دوباره مثل قبل شو و برو دنبال خوشگلاسیوووون

احساس پیری می‌کنم تمام همسن و سالام از من بروزتر تیپ میزنن ولی من حال ندارم موهام شونه کنم چه برسه به خوشگلاسیون سازی

بچت چند وقتشه؟ کلا بعد بچه دار شدن رسیدگی به خود آدم کمتر میشه ولی نه تا آن حد

تازه داره میشه ۴ماهه .من کلا از اول ازدواجم همین بودم خودم فکر می‌کنم چون اوایل بخاطر بی پولی خرج نکردم و به خودم نرسیدم دیگه واسم شده عادت 

اره

از همونه عزیزم به خودت برس ویتامین و غذاهای مقوی بخور و آرامش خودت رو حفظ کن با خودت تکرار کن این نیز بگذرد بچه ها بزرگ میشن همیشه کوچک و اذیت کن نیستن من یه بچه دارم یعنی تموم موهام سفید شده از بس غصه الکی خوردم الان که۸سالشه تقریبا به گذشته فکر میکنم میبینم چقد سخت گرفته بودم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
چرا دوسش دارم ولی اوایل ازدواج به لحاظ مالی خیلی سختی کشیدم خانوادشم خوب نبودن خیلی اذیت شدم فکر کنم ...

صد درصد بخاطر همینه چون منم حال تورو تجربه کردم. مخصوصا شرایط مالی تاثیر میزاره

بخاطر بچت هم ک شده بخودت برس

2810