2777
2789
35 سالگي سن مسخره شدن نيست جيگر. البته نوه دار بودن يه كم كارو سخت مي كنه . وگرنه الان ازدواج و بچه ...

انشالله یک فرزند سالم خدا بهتون بده 

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
تصمیم داری بچه بیاری ؟شرایط جسمیت چطوره ؟ببین همش به شرایط بدنی خودت بستگی داره و مورد دیگه فرق هست ...

دقيقا همين طوره. بيشتر هدفم از اين پست اينه يه مقدار تو ني ني سايت اطلاع رساني بشه فك نكنن كسي كه مثلا 45 سالشه اون مال قديما بود. الان خانمها و آقايون دير ازدواج مي كنن. بعضيا هرگز بچه نميارن و بعضي ها هم دوست دارن كه بچه داشته باشن. من الان 47 سالمه. شرايط جسميم اوكيه. ذخيره تخمدانيم نزديك 9 دهم بود كه براي سن من ذخيره خوبي محسوب ميشه هر چند پيشنهاد تخمك اهدايي ميدن بهم كه اونم مشكلي ندارم. چه بهتر يه سري از ژنهاي معيوب من رو نداشته باشه    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی ۱۸ سالگی ازدواج میکنه ۳۵ سالگی بچه دار میشه یکی ۳۵ سالگی ازدواج میکنه همون سالم بچه دارمیشه

هر چی خدا بخاد همون میشه 

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
35 سالگي سن مسخره شدن نيست جيگر. البته نوه دار بودن يه كم كارو سخت مي كنه . وگرنه الان ازدواج و بچه ...

ببین منم قبول دارم که ازدواج و بچه دار شدن تو سن پایین زن رو زود شکسته و پیر میکنه و اصلا هم هوش بچه ربطی به سن پایین یا بالای مادر نداره 

اما بچه سه ساله رو چطوری میدونند بینهایت باهوشه ؟یا اصلا باهوش باشه چجوری میفرستن استعدادهای درخشان امریکا ؟

اصلا بچه اینجوری رو قبول نمیکنند 

یکی ۱۸ سالگی ازدواج میکنه ۳۵ سالگی بچه دار میشه یکی ۳۵ سالگی ازدواج میکنه همون سالم بچه دارمیشههر چی ...

دقيقا . من دير ازدواج كردم در شرايطي كه اصلا فكر ازدواج به مخيله م خطور نمي كرد. اما همسر بسيار بسار خوبي دارم و تصميم دارم ازش يه بچه داشته باشم. در عين حال چون خودم دائم تو فضاهاي دانشگاهي و علمي و رسانه هستم آپديت محسوب مي شم و فكر مي كنم بتونم فرزندم رو راضي كنم و درست تربيتش كنم . عمر هم كه دست خداست. مگه اونايي كه تو جووني ازدواج كردند و بچه آوردن تضميني بوده كه بالاسر بچه شون باشن تا آخر. سر عمر هم كه پوشيده س

دقيقا همين طوره. بيشتر هدفم از اين پست اينه يه مقدار تو ني ني سايت اطلاع رساني بشه فك نكنن كسي كه مث ...

منم سنم بالاست اما بچه نیاوردم البته من زود ازدواج کردم اما خوب بچه نمیخپاستم درگیر درس و کار مهاجرت بودم 

منم تازگی آزمایش ذخیره تخمدان دادم اما دقیق نمیدونم چنده  

شما بلدی بخونی ؟

من16سالگی عروسی کردم بچم 25سالم بود اوردم .هرکسی هرجور دوس داره .

برادرزاده من تو 13 سالگي ازدواج كرد به رغم همه مخالفتهايي كه تو فاميل بود مادرش شوهرش داد به پسرخاله ش. الان تو 22 سالگي يه پسر 8 ساله و يه دختر 4 ساله داره. بسيار فرسوده شده و هميشه ميگه عمه چرا كسي جلوي مامانم رو نگرفت. من اصلا متاع ازدواج نبودم. يكي هم مثل من و خواهرم كه عمه هاش باشيم به ترتيب تو 44 سالگي و 49 سالگي ازدواج كرديم. خواهرم يه بچه آورد از طريق آي وي اف و زندگي خوبي داره الهي شكر. بعد از بچه دار شدن هم به نظر من جوونتر شد!

دقيقا . من دير ازدواج كردم در شرايطي كه اصلا فكر ازدواج به مخيله م خطور نمي كرد. اما همسر بسيار بسار ...

بله کاملا درسته هیچ تضمینی نیست که ادم یه ساعت دیگه بتونه نفس بکشه و پیر و جوونم نداره 

اتفاقا برای خودتونم خوبه فرزندی داشته باشید ادمیزاد به امید زنده است 

انشالله خدا بهتون یک دوقلوی سارم و صالح بده و سالیان سال سایتون بالاسرشون باشه

ما یه اشنا داشتیم ۱۸ سالگی ازدواج کرد ۴۵ سالگی بچه دار شد یعنی میخواستن ولی روزیشون نشد تا ۴۵ سالگی اونم یه دوقلوی سالم و زیبا

تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته همه چیز رو به خودش بسپر

دقيقا . من دير ازدواج كردم در شرايطي كه اصلا فكر ازدواج به مخيله م خطور نمي كرد. اما همسر بسيار بسار ...

منم همینجا میخونم میگن شما تو سن بالا بچه دار میشین پیر هستین بچه تون بره مدرسه ازتون خجالت میکشه 

میدونی دلیلش اینکه همه رو با خودشون که زود ازدواج کردن میسنجن چون تو سن کم ازدواج و بچه اوردن زودتر پیر شدن 

الان جاری ام پنج سال از من کوچیکتره سه تا بچه داره قشنگ انگار ده تا پونزده سال از من جاافتاده تر و مسن تر میزنه بچه سومش چهار ساله است 

بچه وسطیش ده ساله است رفته بود دم مدرسه بچه اش همکلاسیش به پسرش گفته بود مامانت چقدر پیره 

خوب مسلما میکن شما تا بچه تون بخواد بره مدرسه براشون سخته مادرشون سن بالاست اما الان همه بهم میگن حتی همینجا بارها عکس گذاشتم بدون آرایش و فی لتر و عکس معمولی بهم گفتن  اصلا سنت بهت نمیاد 

چون به هر حال تو شرایط راحتتری زندگی کردیم مراقبت پوستی و کارهای زیبایی انجام دادیم 

از نظر بدنی هم خیلی سالمتر هستیم 

ببین منم قبول دارم که ازدواج و بچه دار شدن تو سن پایین زن رو زود شکسته و پیر میکنه و اصلا هم هوش بچه ...

بچه عجيبيه مدل آدم بزرگا حرف مي زنه كه البته بچه هاي اين نسل كلا باهوشن. دو تا زبان بلده و محاسبات رياضي انجام ميده. به طرز عجيبي باهوشه . ريزنقش و فوق باهوش . قبلا هم مشابه اين ديده شده كودكي كه تو 5 سالگي چند تا زبان بلد بوده و محاسبات جبري انجام مي داده و راجع به بدن انسان اطلاعات عجيب و غريب داشته. اين بچه خيلي چيزها رو بدون اينكه بپرسه بلده . تو چند باري كه مادرش آورده سركار و من ديدم. 

2810