2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 47 سالمه و 4 ساله ازدواج كردم

ولی به نظرم توان شما از 47 ساله ای که قبلا زایمان داشته بهتره

اگر شرایطش دارید رحم اجاره ای استفاده کنید که وقتی نوزاد دارید بدنتون برای بارداری تحلیل نرفته باشه

۴۰ به بالا اشتباهه..فاصله سنی با بچه زیاده.. حوصله بچه رو نداری دیگه.. چطوری کلاس اول میخوای باهاش سروکله بزنی.. ازدواج کنه بچه دار بشه یه مامان پیر میخواد چکار.. اون بچه اذیت میشه.. اینا سرگذشت منه با این تفاوت که دور از جون شما تو ۱۲ سالگی پدر و تو ۲۶ سالگی مادرم رو از دست دادم

دوستان داخل میلی گلد عضو بشید وبه هردومون 5 میلی طلا میده که پولش همون موقعه میتونیم برداشت کنیم  عضو شدین کد معرف منو بزنید تا به هر دومون بده معتبره. با کد معرف بهمون میده اینم کد من

milli-6u7qi خواهشا بزنید تا بهمون بده

یائسه نمیشن تو سنای بالای ۴۵ سال؟ مامانم ۴۸ سالشه دو ساله یائسه است سال اول هر چندماه یبار میشد الان یکسالم هست دیگه پریود نشده .خیلی ریسکه بمونی تو سن بالا بچه بیاری ادم از خودش خبر نداره بعضیا رو دیدم تو سن ۳۲ و ۳۳ سالگی یائسه شدن دکترم نتونست کاری بکنه براشون 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من 47 سالمه و 4 ساله ازدواج كردم

تصمیم داری بچه بیاری ؟

شرایط جسمیت چطوره ؟

ببین همش به شرایط بدنی خودت بستگی داره و مورد دیگه فرق هست بین خانومی که بچه دوم یا سومش رو تو سن بالا آورده تا خانومی که بچه اولش رو تازه میخواد تو سن بالا بیاره 

چون هر بارداری بدن رو ضعیف تر میکنه

با داشتن نوه باردار شدن خودش ۳۵سالش بود تا۱سال درگیر حرف ملت مسخره شدن بعد عادی شد یادشون رفتا

35 سالگي سن مسخره شدن نيست جيگر. البته نوه دار بودن يه كم كارو سخت مي كنه . وگرنه الان ازدواج و بچه دار شدن تو سن بالا طبيعيه و بر عكس تو سن كم هميشه سئواله. خاله من تو 14 سالگي اولين بچه شو آورد و الان تو 54 سالگي يه پيرزن كامله در حاليكه از من 8 سال بزرگتره و من جاي دخترشم! همكارم تو 48 سالگي اولين بچه شو به دنيا آورد تو 47 سالگي ازدواج كرد و الان پسرش سه سالشه ماشالله فوق باهوشه و قراره بفرستنش سازمان استعدادهاي درخشان ايالات متحده ازش آزمونها خاص بگيرن. به طرز عجيبي تيزهوشه همونطور كه ممكن سندرم دوام هم بشه!

35 سالگي سن مسخره شدن نيست جيگر. البته نوه دار بودن يه كم كارو سخت مي كنه . وگرنه الان ازدواج و بچه ...

منم هم به وفور دیدم بچه های که بعد از 40 سالگی دنیا اومدن خیلی باهوش تر از هم سالانشون بودن

2810