2777
2789

من خودم ناراحتم پسرعمم بچه‌است تصادف کرده تو کماست بعد شوهر بیشعورم در میاد میگه چندروز پیش ک مهمان داشتیم چرا اخم میکردی به خداوندیه خدا قسم بهترین احترام هارو گذاشتم انقدر خونم احساس راحتی میکردن جاریم می‌خوابید تا ساعت ۳ بعدظهر کمکم فقط ی ظرفی بعضی وقتا می‌شست هیچی کم نزاشتم . خونمون شهر دور اومدن ۱۰ روز موندن خونمون بهترین پذیرایی کردم بدون ذره ای دل پری یا ناراحتی. خیلی ناراحتم که شوهرم خوبیامو نمی‌بینه. واقعا زجر میکشم 

شما ک منو نمیشناسید که بخوام دروغ بگم اگه واقعا کم و کسری بود میگفتم ولی واقعا دروغ میگه قدرنسناسه دستم بشکنه که نمک نداره

برادرشوهرام و جاریم میخواستم برگردن من گریه کردم بعد شوهرم تو شهر غریب اذیتم می‌کنه میگه تو بد مهمونی اونوقت زنای خسیس و بدجنس شانس دارن 

نمیگم بهترینم ولی حداقل ذات خودمو میشناسم و احساس راحتی کردن خونم مثل خونه خودشون رفتار میکردن نمی‌دونم شوهرم چرا انقدر نادونه بجا تشکر و دیدن خوبیام دنبال نقطه ضعفه اشکم داره می‌ریزه 

تا گفتم زنگ میزنم به برادرات ببینم چیکار کردم چ ناخدمتی ای کردم خفه خون گرفت

بنظرتون چیکار کنم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شوهرم وقتی حال رابطمون خوبه که اولیه روسری جا دارم اما امان از وقتایی که مشکلی پیش میاد خداشاهده ب زبون میگه بدترینم براش امروزم میگفت خسته شدم از دستت..اون لحظه دلم میخاس نفس نکشم..

2805

چ شوهری 🤕

بگو من خانواده تورو مثل خانواده خودم میدونم، برادر تو مثل برادر خودمه فرقی نداره الانم اگر نریم به پسر عمم سر بزنیم اونا از چشم من نمیبینن من زن خونه ام میگن شوهرش نداشته و آبروی خودت میره

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

بخدا اونایی که میگن تو خوب باش شوهر میبینه اشتباه میکنن 

شوهر هیچ خوبی که در حق خانواده ش کنی نمی‌بینه فقط و فقط بدیاتو میبینه

من که از روز اول گفتم مهمان به وقتش و نذاشتم الکی دعوت کنه درسته جنگ و دعوا شد اما نشست سر جاش، الان یه دعوتی که بدم چنان ذوق زده میشه که هزار دفعه میگه ببخشید خسته شدی 

من زندگی مادرم تو این زمینه درس عبرت شد واسم 

از بس بیشعورن 

خداشاهده ما میریم خونه پدرشوهرم ،،شوهرم نرسیده با مادرش دعوا شروع میکنه از اون طرف میره تو گو.شی اون تایم کلا یه کلام باهاشون حرف نمیزنه 

با اشاره من گوشی رو میزا ه کنار میگم زشته حرف بزن لاهاشون 

بعد به من میگه رفتارتو میبینم ها باهاشون خوب نیستی 

گفتم مبخوای عذاب وجدان بد رفتاری با پدر ومادرتو سرمن خالی کنی 

همین الان بهشون زنگ بزن بگو منو بیشتر میخواید یا خانممو ببین چی جوابتو میدن 

صدبار بهک گفتن از پسرمون بهتری از پسرمون راضی نیستیم ولی خدا از تو راضی باشه 

وقتی میبینم انقدر نمک نشناسه من دلم میخواد دیگه رفتار خوبمو باهاشون برارم کنار تا ببینه رفتار بد چیه

الان ربطش رو به پسرعمه در کما متوجه نشدم... نمیخواد بیاد ملاقات؟

میگم اعصابم خرابه خودم این هی ناراحتم می‌کنه شعور نداره

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

همین حرفارو به خودش بگو!دیگه هیچکی ۱۰روز کسیو خونش تحمل نمیکنهبگو اگه اینجا من اخم کردم راحت نیستن ب ...

میگه از این ب بعد اگه اومدن غذا از رستوران میگیرم خخ

می‌دونه من بدرفتاری نمیکنم 

حالا چرا خواستن برگردن گریه کردی؟

از بس احمقم بعد فک می‌کنه بدجنسم

میگم اعصابم خرابه خودم این هی ناراحتم می‌کنه شعور نداره

فکر کردم نمیخواد بیاد ملاقات.... نسبت به این مرد بی تفاوت باش... رفتارت رو با خانواده اش بد نکن اونها مجبور نیستن تقاص بیشعوری برادرشون رو پس بدن... حرفها و بدیهاش رو ندید بگیر و از ذات خوب خودت دور نشو... البته تجربه نشون داده اکثر مردها به مرور زمان و با افزایش سن رفتارشون بهتر میشه

2810