2777
2789
ولش محل نده بزار هرکاری میخاد بکنه عزیزم قربونت بشم غریب هستی تو این شهر ؟

اره عزیزم بدبختم

خودم تنها دور از خانواده بخاطر محل کارش اومدیم اینجا بوشهریم 

خانوادم خوزستان 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

فکر کردم نمیخواد بیاد ملاقات.... نسبت به این مرد بی تفاوت باش... رفتارت رو با خانواده اش بد نکن اونه ...

خبرمرگش دیگه ۳۵ سالشه پیر شده ۹ سال ازم بزرگتره اذیتم می‌کنه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اومدم‌بکم‌۳۵پیر‌نیست اوج‌حوونیهاگه ایشون پیر‌شما میان سالی

گلم میدونم شماهم ۳۵ سالته ناراحت شدی منظوری نداشتم عزیزم 

برای مشکلتم زنگ‌بزنم ۱۴۸۰مشاوره رایگان..فقط از شارژ‌استفاده میشه صحبت‌کن‌راهکار بگیراینجا کسی مشاور ...

همه مشکلاتشونو میگن اینجا خیلی خوب راهنمایی میکنند اتفاقا 

گلم میدونم شماهم ۳۵ سالته ناراحت شدی منظوری نداشتم عزیزم

نه عزیزم ۳۵,سالم نیست

اما کسی‌که ۳۵,سالش‌خب‌ببینه ناراحت‌میشم

بعد‌عزیزم‌به‌خودت‌داری‌توهین‌میکنی

میان بهت میگن‌چرابا پیر‌ازدواج‌کردی..یامیگن‌پس‌خودتم‌لابدمیان سالی

خدایااااا شکرت...
همه مشکلاتشونو میگن اینجا خیلی خوب راهنمایی میکنند اتفاقا

اماعزیزم‌من‌خودم دیدم یه عده هم اومدن‌کفتن‌به‌ حرف شما گوش دادم بدتر شد...ببیین عزیزم‌من‌مجردم اما اینجا بعضیا راهنمایی‌میکنن‌خودم‌باعقل‌خودم‌میکم‌این‌درست این نادرست...درستو‌یاد‌میگیرم.اما‌یه‌عده ناراحتن اون نادرست انجام میدم زندگی بدتر میشه..پس بهتر از مشاور بپرسی عزیزم.۱۴۸۰رو‌بزن‌ببین چی‌میکه

خدایااااا شکرت...
اماعزیزم‌من‌خودم دیدم یه عده هم اومدن‌کفتن‌به‌ حرف شما گوش دادم بدتر شد...ببیین عزیزم‌من‌مجردم اما ا ...

باشه چشم ممنونم از راهنماییت گل قشنگم لطف کردی. اره واقعا درست 

باشه چشم ممنونم از راهنماییت گل قشنگم لطف کردی. اره واقعا درست

فدات عزیزم انشاالله مشکلت حل بشه.حالااینجا سوال کردی میتونی از نظرات خوب استفاده کنی اما اونا که‌ میان مثلامیکن‌ شوهرت فلان‌کن‌بهمان‌کن‌هم‌ گوش‌نده‌بهشون

خدایااااا شکرت...
فدات عزیزم انشاالله مشکلت حل بشه.حالااینجا سوال کردی میتونی از نظرات خوب استفاده کنی اما اونا که‌ می ...

اره بعضیا نمیدونن الکی یچیز می‌گن قربونت برم کاش نزدیکم بودی راهنمای خوبی هستی 

اره بعضیا نمیدونن الکی یچیز می‌گن قربونت برم کاش نزدیکم بودی راهنمای خوبی هستی

نه عزیزم منم تجربه ندارم مجردم...تاحد‌ممکن‌سوالی بود‌بپری اگه بلد بودم بهت میگم....ساعت سه‌چهار یه پیام بذار یه چیزی بهت یاد بدم انجام‌بده

خدایااااا شکرت...