2777
2789
عنوان

عصبانیم چرا باید جواب پس بدم به مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چقد این مادرشوهرا فضول و جسودن،مادروشوهر منم انقد حسوده که خدا نکنه یه لباس بخرم میخواد بمیرههههه

ووووای مادرشوهر منم همینه

فقط کافیه یه لباس جدید بپوشم انگار داری گلوشو فشار میدی انقدر که حسودیش میشه

اونروز انگشتر طلا مادرم دستم مونده بود فکر کرد جدید خریدم انقدر چپ چپ نگاه کرد به انگشتر و تا شب واسم تو قیافه بود

خدایا بهم پووووووول بده پول پول پول پول

یه بارمن لباس بچهام که کوچیک شده بودن جمع کردم دادم بابام ببره برا پسر همسایشون. مادرشوهرم اونارو دست بابام دیده بود همه جا پرکرده بود پسرم هرچی درمیاره برای بابای فلانیه   بابام اینقدر ناراحت شده بود به گوشش رسیده بود

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
عزیزم شما نباید پنهان از همسرت حتی یه دونه گندم ببری برای کسیبهتره به همسرت بگی و با خیال اسوده ببری ...

چرا مگه من ادم نیستم سهمی ندارم تو این زندگی انقدر دارم جون میکنم همه چی واسه شوهرمه

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
عزیزم شما نباید پنهان از همسرت حتی یه دونه گندم ببری برای کسیبهتره به همسرت بگی و با خیال اسوده ببری ...

چرا مگه من ادم نیستم سهمی ندارم تو این زندگی انقدر دارم جون میکنم همه چی واسه شوهرمه

ووووای مادرشوهر منم همینهفقط کافیه یه لباس جدید بپوشم انگار داری گلوشو فشار میدی انقدر که حسودیش میش ...

من لباس کهنه مامانمو پوشیده بودم چشاش داشت در میومد گفتم واسه مامانمه سریع گفت خوب کردی نخریدی چی میشه مگه لباسه دیگه 

شوهرش باید در جوابشون یچیزی میگفت دهنشونو میبست

عمرا 

من اگه از این شانسا داشتم. هیچ وقت تو روی خانوادش وای نمیسته چون بزرگترن احترام دارن

من چی بگم هروقت میخوامبرم به مادرم سربزنم ترش میکنه اخم هاش میره توهم،خیلی در حقم بدی کردن

من امار رفت و امدامو داره پرو پرو هم میپرسه چرا داداشت تنها اومده بد چرا خواهرت تنها اومده نکنه شوهرش نمیزاره مامانت خیی وقته نمیاد همش تو میری 

2810