2777
2789
عنوان

کسی درباره هزینه های زایمان بیمارستان خصوصی اطلاع داره

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانومی شما قبل موعد تستتون مثبت شد یا بعد من چهار روز مونده به موعد خیلی علائم دادم اما تستم من ...

ازمایش دادید یا بی بی چک چون بی بی چک باید دو هفته تاخیرر پریود که شد بزنید که دقیق باشه

2805
ببین اگه خبر جدیدی شد که تونستی از بیمه استفاده کنی خبرم کن

باشه عزیزم 

شما چند هفته ای؟

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
سلام خانومی شما قبل موعد تستتون مثبت شد یا بعد من چهار روز مونده به موعد خیلی علائم دادم اما تستم من ...

من ۵ روز بعد موعد مثبت شدم ... علائم هم داشتم اما فکر میکردم باردار نیستم تست نزدم دیگ بعد ۵ روز زدم دیدم مثبت شد سریع

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
۲۳

منم ۲۳ هفته و ۳ روزم😍

دقیقا باهمیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40