2777
2789
واقعاااااا😍😍😍وای من ذووووققق من غششش قربونت برم عزیزدلم چشمات قشنگ میبینه😍❤️❤️

اره عشقم خدا نکنه عزیزم😘😘😘

منم عکسای عروسیم خیلی قشنگ بود،دعا کنید بال دلِ خوش برگردم خونه ام ی بار تاپیک میزنم میزارم عکسامو

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم من اسی دوتاش بی فیل تره یکی نچرال یکی با جزعی ارایس

ماشاءالله چقد گونه داری 

من فرم صورتم گونه ای نیس

لپیه🥲🤣 البته کات گونه رو دارم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
😂💔کار خداست دیهه

😂😂دمش گرم

من عاشق گونه ام

البته هر فرم صورتی قشنگی خودشو داره

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اره عشقم خدا نکنه عزیزم😘😘😘منم عکسای عروسیم خیلی قشنگ بود،دعا کنید بال دلِ خوش برگردم خونه ام ی با ...

ای خدا دورت بگردم انشاالله ک با دلخوش و شادی میری سرخونه زندگیت عزیزدلم و صدای خندهاتون گوش شیطون رو کرکنه گلم،منو یادت نره تگ کنی😉❤️

ای خدا دورت بگردم انشاالله ک با دلخوش و شادی میری سرخونه زندگیت عزیزدلم و صدای خندهاتون گوش شیطون رو ...

فداتشم،الهی آمین

حتما تگ میکنم عزیزم

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
2810