آره درسته،واقعا سخته این روزها و دیدن اینکه عزیزت اینجور جلوی چشم آدم آب بشه،
ان شالله که حضرت زهرا س خودش یه نگاه لطف و شفا بهشون بندازه 💚
مامان منم غصه پولشو میخوره، بهش گفتیم بیمه همشو میده و رایگان میفته برات،
اگه مادرتون بیمه سلامت دارن میتونین بربن مدارک مادرتون همراه فاکتور خرج هاتون و ارائه بدین نشان دار میشن و یک مقداری از هزینه تون کمتر میشه و پولتونو بهتون برمیگردونن.
اینو بهشون بگین که رفتیم بیمه همه خرج کردمون رو دادن تا کمتر غصه بخورن. ما اینطوری گفتیم به مامانم ، امروز میخام تازه برم دنبال کار بیمه، ببینم اصلا چقدرشو بهم میدن از خرج کردمون رو. طبق چیزایی که دکترش گفت یک مقدارشو بیمه میده
من گفتم مامان جان ببین غصه پول رو نخور، آدم کار میکنه زحمت میکشه ازش استفاده کنه دیگه، اگه غصه نخوری و روحیه داشته باشی این پول هم فدای سرت هر چقدر خرج شد، اما اینکه اگه غصه پول رو بخوری خب دارو ها هم تاثیر نمیکنه به بدنت پول هم الکی الکی ازبین میره، پول قراره برای آرامش ما باشه ، دور از جونت باشه الهی، اگر خودت نباشی پول دنیا رو بعد تو میخایم چیکار، مامانم قبول کرد ظاهراً.
الهی که زنده باشی عزیزم. هر چقدر هم سخته این روزها، اما ان شالله آخرش شیرینه و خوش برای همه مون ، مامانامون کنارمون میمونن صحیح و سالم سالیان سال، تا ۱۲۰ سال ان شالله 🤲🤲🤲.
غصه نخور عزیز دلم، درست میشه همه چی، خدا داره ما رو میبینه، خدایی که کل آفرینش محصول یک لحظه اراده شون هست خدایی که خودش میگه هیچکس از من به بندگان مهربانتر نیست، بنظرت باور کردنیه کمک مون نکنه و مامانامونو شفا و سلامتی عطا نکنه؟