2777
2789
عنوان

خانما چکارکنم مامانم شفا بگیره😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 108 پست
الهی که اخر همه این اتفاقات خوشی و شادی باشه 🤲

ان شاءالله 

ان شاء الله 😓🤲❤

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

سلام خواهر خوبی؟ مامان جان خوبن ان شالله؟

کمتر شد عوارضش شیمی درمانی؟

مامان من جلسه اولش تموم شد شنبه اینده جلسه دومش هست،  خیلی سخت بود، مردبم و زنده شدیم، هم عوارض شیمی درمانی و هم اینکه قند مامانم رفت بالای ۴۰۰ ، مامانم که لبخند الکی میزنع میگه خوبم اما تو چشاش پر از درد و غمه ، کاش حرف میزد کاش صحبت دردش رو میگفت ، جلوش میخندم خودمو میزنم به بی خیالی، خواستم بگم خواهرم روزای خوبی در انتظار مامان هامون هست، روزهای سلامتی و تندرستی، روزهای خنده هامون از ته دل ان شالله ان شالله ان شالله

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستی یه چیز دیگه خواهر، ما برای مامانم داروی آلمانی گرفتیم ، دکتر گفت بهترین دارو آلمانی و ایرانی هستند ، میگفت داروی هندی اصلا به درد نمیخوره و عوارض زیاد داره، سه تا قرص داد که روز تزریق و دو روز بعدش باید بخوره، اینطوری تهوعش کمتر میشه ، 

یه چیز دیگه میگن موها تو جلسه دوم شیمی درمانی میریزه، درسته؟ باید چیکار کنیم ما؟ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سلام خواهر خوبی؟ مامان جان خوبن ان شالله؟کمتر شد عوارضش شیمی درمانی؟مامان من جلسه اولش تموم شد شنبه ...

سلام عزیزم خوبی جانم😘

امروز جلسه سوم شیمی درمانیه بود از فردا دوباره درد شدید شروع میشه 

مامان من برعکس مدام گریه میکنه از درد زیاد ...همش میگه نمیتونم تحمل کنم 

دارم میمیرم😓 

عوارضش خیلی براش زجر آور و غیرقابل تحمله🤧

ان شاءالله خبرهای خوش بدیم به همدیگه عزیز دلم ❤ 

راستی یه چیز دیگه خواهر، ما برای مامانم داروی آلمانی گرفتیم ، دکتر گفت بهترین دارو آلمانی و ایرانی ه ...

والا من از داروهاش سر در نمیارم

برای موهاش هم بعد جلسه اول همه ریخت .....😔😔😔💔💔💔💔  

الان چند وقته سرش بی مو شده براش کلاه خریدیم 

خودشون کم کم کنار میان 

الان یکم کف سرش مو داره 

خدا برا هیج کس نخواد 

فقط اگر علائم سرماخوردگی یا بیماری دارید نرید نزدیکش 

چون که این بنده خداها خودشون سیستم ایمنی بدنشون ضعیفه....

خدایی نکرده انتقال ندید 

ان شالله خدا به صبوری قلب حضرت زینب به مامانامون صبر و تحمل این درد رو بده که بتونن تحملش کنند و کم نیارن و خودشونو نبازند🤲

موهای مامان من همش خشک و بدحالت شده.

چند شب حال مامانم بد شد،نصفه شب آمبولانس اومد مامانمو برد بیمارستان، بابام و داداشم گریه میکردن فکر میکردن تموم شد دیگه همه چی، مامانمم خیلی ترسیده بود، نمیدونم خدا به کی رحم کرد دلش برای کی سوخت که مامانمونو بهمون برگردوند، وقتی صبح خبردار شدم رفتم بیمارستان پیشش، مثل یه گنجشک کوچولو مچاله شده بود روی تخت، هیچوقت تو عمرم روز مادر اینطوری نبودیم، همش با برادر خواهرا تقلای هدیه و جشن داشتیم اما امسال دل هممون مرده، هیچکی حوصله نداره،  

هر روز رفتم بهش سر زدم و پیشش موندم امروز که روز مادر بود نرفتم، نمیتونستم اونو تو بستر بیماری ببینم، نمیدونم حکمتش چیه که بیماری مامانامون افتاده تو ایام شهادت و ولادت حضرت زهرا، شاید این یه نشونه است که حضرت زهرا س به مامانامون سلامتی و تندرستی و شفا عطا کنه، من که دلخوش و امید دارم به اون روز که ان شالله خیلی خیلی نزدیکه، 

سلام خوبی امیدوارم مامانت خوب بشه زن عمو من سرطان سینه گرفت خوداروشکر بعد یکسال سلامته کامل شده و مو ...

سلام ممنون گلم 

تازه امروز جلسه سوم شیمی درمانیه و انجام داد 

ولی نوع سرطان خیلی وحشتناک.....‌تهاجمی و پیشرونده 

به کلیه و رحمش هم زده متاسفانه 

ولی هنوز برای جراحی زوده با تشخیص دکتره 

ببینیم خدا چی میخواد 

یکی دیگه از فامیلامون هم همین سرطان گرفت الان حالش کامل خوبه خوبه

ان شاء الله عزیزم خدا از دهنت بشنوه 

ما هم توکلمون به خداس 

ولی هم سنش بالاس هم اینکه بنیه اش ضعیفه خب کارو سخت میکنه 

ان شالله خدا به صبوری قلب حضرت زینب به مامانامون صبر و تحمل این درد رو بده که بتونن تحملش کنند و کم ...

عزیزم یادته میگفتم خودت و قوی کن یه چیزایی آدم میبینه جیگرش آتیش میگیره  😔😔😔😔💔

انقدر حضرت زهرا سلام الله علیها قسمشون دادم گفتم برام مادری کن 

منم نرفتم پیشش .....

هزینه های درمانشان هم بالاس ....مامان من غصه اینم میخوره 

هر چی میگیم بابا ول کن بذار خوب بشی پول مهم نیست 

خیلی هم طفلک شرمنده اس و ناراحت که روی جا افتاده 

خسته شده از خوابیدن ولی توان نداره

خدا کمکشون کنه به عظمتش قسم میدم 

الهی بمیرم 

من توان و قدرت دیدنش و ندارم 

وقتی می بینمش تا چند روز افسرده میشم😓💔 

ان شاء الله عزیزم خدا از دهنت بشنوه ما هم توکلمون به خداس ولی هم سنش بالاس هم اینکه بنیه اش ضعیفه خب ...

سن اون خانوم هم بالا بود اصلا نگران نباش به حق حضرت فاطمه انشاالله مامانت سلامت سلامت میشن 

اگر خدا بخواد خوب میشن یکی میگفت من ۶ نوع سرطان داشته وخوب شد بود کامل

سن اون خانوم هم بالا بود اصلا نگران نباش به حق حضرت فاطمه انشاالله مامانت سلامت سلامت میشن اگر خدا ب ...

مرسی عزیزم بابت صحبت های دلگرم کننده ات .....خدا برات بسازه❤

عزیزم یادته میگفتم خودت و قوی کن یه چیزایی آدم میبینه جیگرش آتیش میگیره 😔😔😔😔💔انقدر حضرت زهرا س ...

آره درسته،واقعا سخته این روزها و دیدن اینکه عزیزت اینجور جلوی چشم آدم آب بشه، 

ان شالله که حضرت زهرا س خودش یه نگاه لطف و شفا بهشون بندازه 💚

مامان منم غصه پولشو میخوره، بهش گفتیم بیمه همشو میده و رایگان میفته برات، 

اگه مادرتون بیمه سلامت دارن میتونین بربن مدارک مادرتون همراه فاکتور خرج هاتون و ارائه بدین نشان دار میشن و یک مقداری از هزینه تون کمتر میشه و پولتونو بهتون برمیگردونن.

اینو بهشون بگین که رفتیم بیمه همه خرج کردمون رو دادن تا کمتر غصه بخورن. ما اینطوری گفتیم به مامانم ، امروز میخام تازه برم دنبال کار بیمه، ببینم اصلا چقدرشو بهم میدن از خرج کردمون رو. طبق چیزایی که دکترش گفت یک مقدارشو بیمه میده

من گفتم مامان جان ببین غصه پول رو نخور، آدم کار میکنه زحمت میکشه ازش استفاده کنه دیگه، اگه غصه نخوری و روحیه داشته باشی این پول هم فدای سرت هر چقدر خرج شد، اما اینکه اگه غصه پول رو بخوری خب دارو ها هم تاثیر نمیکنه به بدنت پول هم الکی الکی ازبین میره، پول قراره برای آرامش ما باشه ، دور از جونت باشه الهی، اگر خودت نباشی پول دنیا رو بعد تو میخایم چیکار، مامانم قبول کرد ظاهراً.

الهی که زنده باشی عزیزم. هر چقدر هم سخته این روزها، اما ان شالله آخرش شیرینه و خوش برای همه مون ، مامانامون کنارمون میمونن صحیح و سالم سالیان سال، تا ۱۲۰ سال ان شالله 🤲🤲🤲.

غصه نخور عزیز دلم، درست میشه همه چی، خدا داره ما رو میبینه، خدایی که کل آفرینش محصول یک لحظه اراده شون هست خدایی که خودش میگه هیچکس از من به بندگان مهربانتر نیست، بنظرت باور کردنیه کمک مون نکنه و مامانامونو شفا و سلامتی عطا نکنه؟

آره درسته،واقعا سخته این روزها و دیدن اینکه عزیزت اینجور جلوی چشم آدم آب بشه، ان شالله که حضرت زهرا ...

وای خواهر عزیزم چقدر حرفات دل گرم کننده اس🥺

اخه تو چقدر خوبی ❤

میدونی می ترسم خیلی زیاد با تمام وجودم 💔

خدا بزرگه ایمان دارم 

توکل میکنم از ته دل 

ولی ولی ولی یه غم بزرگ تو دلمه .....چقدر مظلوم و مهربون شده 

این حقش نبود 💔

چرا و چی شد که به اینجا رسیدیم به قول شما امتحان الهیه 

چرا بیمه تکمیلی داره خودش هم گفت مدارک و ببریم بهمون بدن 

نمیدونم چرا انقدر آشوبم خیلی وقته عین مجسمه شدم از ته دل نخندیدم طفلک دخترم 

دست چپم هم همش بی حسه....ولی خدا بزرگه 

کمکمون کنه ....ان شاالله شفا بگیرن به حق آقا امام زمان 🤲🤲🤲🤲