منچ9 مدیر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12363 عنوان خانما چکارکنم مامانم شفا بگیره😔💔 | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 64 پست سرطان داره جلسه اول شیمی درمانی و انجام داد خیلی خیلی حالش بده هم سنش بالاس هم بدنش ضعیفه بخدا دارم دیونه میشم نا نداره حرف بزنه از عوارض شیمی درمانی زخم معده هم داره همه چی نمیتونه بخوره😭خدایا چ امتحان سختیه کمکم کنید دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚 1403/08/27 | 03:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منچ9 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12363 میدونم شیمی درمانی خیلی سخته خیلی مامانم کم تحملهبدنش ضعیفه سنش بالاس عوارض شیمی درمانی خیلی وحشتناکه😔😔😔😔😔 دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
آیسوداخانوم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 131 اخ عزیزم قلبم به درد اومد الهی بمیرم چقدر سخته شیمی درمانی 😭😭😭😭😭خدا رحمتشون کنه خدا همه مریض ها ... الهی آمین توکلت به خدا باشه اگه عمرش به دنیا باشه خوب میشه عزیزم
محب_المهدی عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 3665 سینه۶۷ تو این ایام فاطمیه حالا ک انقد دلت گرفته نماز استغاثه ب حضرت زهرا رو بخون تو مفاتیح هم هست. خیلیا گفتن ک حاجت گرفتن تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا . صوغرام رفیق کوبرا ✋ چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...
آیسوداخانوم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 131 مامانم کم تحملهبدنش ضعیفه سنش بالاس عوارض شیمی درمانی خیلی وحشتناکه😔😔😔😔😔 فقط یه چیزی میگم ناراحت نشی زیاد اذیتش نکنید بادکترش حرف بزنید ببینید امیدی هست یا الکی زجرمیکشه
منچ9 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12363 الهی آمین توکلت به خدا باشه اگه عمرش به دنیا باشه خوب میشه عزیزم عاشقشمدلم میسوزه مظلومههمه کسمهپاکهمهربونهمن مامانم و میخوام😭😭😭😭😭😭😭 خدایا 💔💔💔💔💔 دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
آیسوداخانوم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 131 عاشقشمدلم میسوزه مظلومههمه کسمهپاکهمهربونهمن مامانم و میخوام😭😭😭😭😭😭😭 خدایا 💔💔💔💔💔 به خدا باتمام وجود درکت میکنم الانم دارم گریه میکنم
منچ9 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12363 تو این ایام فاطمیه حالا ک انقد دلت گرفته نماز استغاثه ب حضرت زهرا رو بخون تو مفاتیح هم هست. خیلیا گف ... بتونم حتما میخونم چشم دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
محب_المهدی عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 3665 بتونم حتما میخونم چشم بزار منم فردا پریودم خوب شه بتونم برم حموم بعدش بهت قول میدم برات بخونم نماز رو تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا . صوغرام رفیق کوبرا ✋ چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...
منچ9 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12363 فقط یه چیزی میگم ناراحت نشی زیاد اذیتش نکنید بادکترش حرف بزنید ببینید امیدی هست یا الکی زجرمیکشه دکترش آزمایشات و دید گفت خوبه ولی قبل از شیمی درمانی سرطانش از نوع مهاجم و پیشرونده اس خیلی سرعت زیرشو غده ها زیاده دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
آیسوداخانوم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 131 دکترش آزمایشات و دید گفت خوبه ولی قبل از شیمی درمانی سرطانش از نوع مهاجم و پیشرونده اس خیلی سرعت زیر ... متاسفانه دکترا به خاطر دلخوشی الکی امید میدن
منچ9 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12363 بزار منم فردا پریودم خوب شه بتونم برم حموم بعدش بهت قول میدم برات بخونم نماز رو راست میگی تورو خدا اسمش پروین ....اگر بخونی ممنونت میشم گلم بخدا من به زحمت به کارای روزمره ام میرسم دو تا دستم بی حس قفسه سینم درد میکنه 😔😔😔😔😔💔💔💔💔 دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
منچ9 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12363 متاسفانه دکترا به خاطر دلخوشی الکی امید میدن جدی میگی چرا اخه😭😭😭😭 دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
محب_المهدی عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 3665 راست میگی تورو خدا اسمش پروین ....اگر بخونی ممنونت میشم گلم بخدا من به زحمت به کارای روزمره ام میرسم ... اره میخونم. خودتم تونستی بخخون تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا . صوغرام رفیق کوبرا ✋ چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...
منچ9 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12363 خواهرم دوتا بچه کوچیک داشت الهی عزیزم 💔😔 ان شاء الله عاقبت به خیر بشن دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚