2777
2789
عنوان

بچم رو تازه آوردم خونه دلم گرفته بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 30 پست

منم بچه اولمو کلا خونه مامانم بودم ولی چه بودنی اکثرا رو دوش خودم بود کاراش تا میخوابیدم بیدارم میکردن بدو شیرش بده منم دیدم اینجوری رو پای خودم وایستادم زد دومی ام ۱۵ماهگی بچه اول بدنیا اوردم سر دومی اصلا اصلا کمک نگرفتم دست تنها با شوهرم دوتایی بزرگشون کردیم الانم که الانه سرما خوردم باز تو خونه خودم مراقبشونم سعی کن خودت کنار بیای چونوبچت باخودت بیشتر آرامش میگیره مامانامون گناهی ندارن سنی ازشون گذشته طفلیا

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه قراره بخوابی...والا من تو غربت بودم از ۱۲روزگی پسرم خودم به تنهایی بزرگم تاالان که ۵سالشه ماشاءالله نیم ساعتم کسی نگهش نداشته ....حتی تا ۶ماهگیش شبا کلا نمخوابیدم هی نگاش میکردم چیزیش نشه....روزام وقتی عمیق میخوابید منم میخوابیدم بخدا شوهرمم صب میرف شب برمیگشت...خیلی وقتام بچه به بغل آشپزی میکردم ...همیشه همه چیرو روبه راه میکردم خونه داری اشپزی البته کمک خدا بودا ....ما تا روز زایمان خودم بودم وخودم خونمم جارو زدم تمیزومرتب شب رفتیم شهر خودم خونه پدرم نصف شب رفتیم بیمارستان ....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
2805

نمیشه توقع داشت تو سن بالاتر شب بیداری و استرس سخته. منم پسرم که به دنیا اومد خودم و شوهرم بودیم تازه نارس بود خیلی سخت ترم بود. انتظارتو بیار پایین 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

منم مامانم خیلی میترسید خودش دست به نوزادای خودشم نمیزد در حد یه پخت و پز و لباس نوزاد شستن تا ۱۵روز کمکم کرد که بازم خودش خیلی کمک بز گی بود دیگه خودم مجبور یودم با ترس و لرز بشورم و عوضش کنم حتی حمومش کنم چون دست مادرشوهرمم جرات نمیکردم بدم دیده بودم با نوزادا چجور زمخت رفتار میکنه

از شوهرم خیلی بدم میاد

عزیزم مادرت بچه داریاشو کرده 

اگر ب امید مادرتی کلاهت پس معرکس چون نهایت ۴ روز دیگ خسته میشه میره 

شمااول راهی تازه سختی هاش مونده واکسن گریه های شبانه اووووووو حداقل تا ۶ ماهگی باید بیخوابی بکشی بعدشم تا دوسالگی راه رفتن چیزی از مین نخوره زمین نیفته اوووو کلی کار داری 

فقط مطالعه کن سرچ کن‌اطلاعاتتو ببر بالا بتونی از پسش بربیای 

از همه مهتر مواظب باش باردار نشی

بچه شماست مادرت زیاد بمونه یه ماه. خودت همه چیز یاد میگیری بچتو شیر بدع یه ربع رو شونت نگه دار اروغ ...

آخه همش استرس دارم بیدار بشه و من خواب باشم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلیل نمیشه چون مامان اولی هستین هییییچی بلد نباشین

الان این همه چیزای آموزشی تو گوشی ریخته

مادرا تو هر زمینه میتونن اطلاعاتشونو بالا ببرن

مثل قدیم نیست که..‌. بعد یعنی چی گفتم بچه بیارم

اصن مامانم بزرگش کنه🥴🚶🏻‍♀️ از هیچکس انتظار نداشته باش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
عزیزم مادرت بچه داریاشو کرده اگر ب امید مادرتی کلاهت پس معرکس چون نهایت ۴ روز دیگ خسته میشه میره شما ...

آره می‌دونم فقط حداقل امید داشتم حالا که پیشم مونده لاقل شب رو کمکم بیدار باشه شیفتی بتونم منم یذره بخابم نه که خودش بگیره بخابه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره می‌دونم فقط حداقل امید داشتم حالا که پیشم مونده لاقل شب رو کمکم بیدار باشه شیفتی بتونم منم یذره ...

دیگ سنی ازشون گذشته توان بیدار بودن ندارن واقعا توان بدنی و روحیشون نمیزاره بیدار بمونن 

شما جوونی قوتت بیشتره .روزا نوزاد بهتر میخوابه خوابتو فعلا با بچه باید تنظیم کنی

2810