2777
2789

نوزادم ۱۲ روزشه بستری بود تازه مرخص شده.حالا مامانم اومده خونمون کمکم کنه منم مامان اولیم هیییچی بلد نیستم مامانمم این اولین نوشه آخرین بچه ای که بچه داری کرده من بودم اونم ۲۵ سال پیش.

خیلی هول می‌کنه دست و پاشو گم می‌کنه زیاد بلد نیست انگار  و یادش رفته کلا ۱۲ به بعد شب خیلی اذیته انگار بی خوابی یجوریش می‌کنه الآنم بهش گفتم برو بخواب و خوابیده خودمم دارم میمیرم از خواب دلم خیلی گرفته گفتم بچم بیاد میدم اصن مامانم بزرگش کنه ولی...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب خیلیام هستن کلا مامان ندارن 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

تازه زایمان کردی حالت روبه راه نباشه طبیعیه

ولی همین اول راه بدون اشتباه کردی

خودتی که مادری 

مسئولیت با خودته

نباید به امید کسی دیگه باشی

مادرتم حق داره خیلی سال گذشته

نگران نباش کم کم خودت قلق کار میاد تو دستت

بچه شماست مادرت زیاد بمونه یه ماه. خودت همه چیز یاد میگیری بچتو شیر بدع یه ربع رو شونت نگه دار اروغ بزنع تو یه پارچه اروم بپیچش حالت قنداق که دستاش کنارش باشن اینطوری تو خواب تکون نمیدع خوابش بهتر میشه خودتم گوشیو بذار کنار هر موقع میخوابه خودتم بخواب 

به این فکر کن بهرحال یه کمکی داری

دوست من الان حامله است ایران نیست دست تنهاست تازه مادرم نداره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

الان حساس شدی عزیزم، مامانتم حق داره ما مان منم وقتی بچه من به دنیا اومد با اینکه کلی بچه دورو برش رو بزرگ کرده ، وقتی پسرم شیر بالا آورد هول کرد، شمام کم کم یاد میگیری ،الانم اگر بچه مشکلی نداره و خوابیده تو هم بخواب ساعت بذار واسه دوساعت دیگه بیدار شی شیرش بدی

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟
2810