2777
2789
عنوان

دوستان که پسر نوجون دارن میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از استرس شب ها خواب ندارم نمیخام ذهن خودش درگیر بشه.اصلا نمیدونم باید چکار کنم .بزارم روند طبیعی رو ...

باید باید ورزش کنه....حتما....تحرک بلوغ رو به تاخیر میندازه. 

منم پسرم رو حدود ۱۰ سالگی بردم دکتر که اینو بهم گفت

پسرت رو ببر دکتر غدد

معاینه میکنه بهت میگه

از استرس شب ها خواب ندارم نمیخام ذهن خودش درگیر بشه.اصلا نمیدونم باید چکار کنم .بزارم روند طبیعی رو ...

ببر غدد حالا کودکان هم نبود اشکال نداره از مچ دست چپش عکس بگیر ببر ببینه میگه صفحات رشدش چجوریه

درسته ولی خب زیر ۱۵۰واقعا دیگه افضاحه

با حرفاتون واقعا استرس گرفتم‌. دختر من که ۱۱ سالشه و موهای زائدش در اومده و سینه هاش هم کمی زده بیرون. با قدی که از همه ی هم سن و سال هاش کوتاه تره وحتی به ۱۴۰ هم نمیرسه!!!!! چکار کنم؟؟؟؟؟ 😥😥😥😥

با حرفاتون واقعا استرس گرفتم‌. دختر من که ۱۱ سالشه و موهای زائدش در اومده و سینه هاش هم کمی زده بیرو ...

سنش که عالیه مشکلی نداره ولی قدش کمه باید پیگیری کنی .. ببر دکتر غدد عزیزم

سنش که عالیه مشکلی نداره ولی قدش کمه باید پیگیری کنی .. ببر دکتر غدد عزیزم

دو سال پیش بردمش دکتر غدد. وقتی اولین نشونه های بلوغ رو توش دیدم. هم آزمایش هورمونی داد هم عکس مچ دست. اون موقع دکتر گفت هنوز اثری از بلوغ توش نیست و سن استخوانیش هم کمتر از سن خودشه و فعلا وقت داره برای رشد کردن و با بلوغ فاصله داره. اما الان دو سال گذشته وعلائم بلوغش بیشتر شده ولی رشد قدیش خیلی کمه متاسفانه. انواع داروها رو هم بهش میدم. شربت آرژی پلاس یه مدت خورد. الان قرص زینک آرژی پلاس میخوره، اما قدش همچنان رشد خوبی نداره!!!

ماشاالله چه قدی دارین خودتون چند سالگی پریود شدین ؟؟ژنتون بلنده ؟

مامان و بابام متوسطن. بابام ۱۷۰ مامانم ۱۶۰ ولی مثلا عمم و یه خالم قدشون بلنده. ولی خب من بین ۵تا بچه از همه بلندترم. حتی داداشم ۱۷۰ قدش. 

من ۱۱ و۱۲سالم بود حیییلی شیرمیخوردم اونموقع مدرسه هاهم شیر میدادن هم خونه میخوردم هم مدرسه حس میکنم همون شیرا خیلی تاثیر داشت.

۱۳سالم بود پریود شدم.

2810