2777
2789
عنوان

شوهرم گفت داشتم فک میکردم ک بچه دارشیم بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 76 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره توخونه تنهام،۳ساله ازدواج کردیم شوهرم۳۴سالشه سن اون میره بالا..دومیو کی پس بیارم😭😭کلی فکرتوسرم ...

عزیزم اگه به خدا اعتماد داری بیار

خودش گفته روزی شما و بچه تون رو با هم میده

خوش قول تر از خدا سراغ داری؟؟

لا طاعةَ لِمخلوق فی معصیةِ الخالق
مشکل ک آره مثل واریکوسل اما منظورم اینه آقایون ک مث ما خانما تخمک ندارن ک ضعیف شه و تا ی سنی بتونن ب ...

تخمکای من ضعیفه دیر ب دیر پری میشم...ولی خب اون حل میشه خدا کنه شوهرم مشکل تداشته باشه

عزیزم اگه به خدا اعتماد داری بیارخودش گفته روزی شما و بچه تون رو با هم میدهخوش قول تر از خدا سراغ دا ...

عزیزان چه تاکیدی روی این حرف دارین 😂خدا حرفش درست ولی مثلا همین خانواده های افغانی که ۵.۶تا بچه دارن کم کمش چرا انقد وضع زندگیشون بده؟

واقعا توخونه افسرده شدم بخدا،تنهام میخاسم زود بچه بیارم باهم بزرگ شیم حوصلشم خیلی زیاد دارم...کمکی ه ...

ببین اگه شرایطش رو نداری اول برو پیش دکتر زنان یه سری آزمایشات برای خودت میده و‌یه آزمایش اسپرم هم برای همسرت انجام بدید ببینید تو چه شرایطی هستید اگه مشکلی نبود خدا رو شکر بزار یکم شرایط مارستون بهتر بشه چون بچه عروسک نیست که واسه سرگرمی بیاری بچه هم خرج داره هم مسئولیت بچه های الآنم مس دوره ما نیستن که هر چی بخوان شما ایه ندارم ندارم براشون بیای 

عزیزان چه تاکیدی روی این حرف دارین 😂خدا حرفش درست ولی مثلا همین خانواده های افغانی که ۵.۶تا بچه دار ...

به خاطر بد سرپرستی،بازهم خدا روزی اونها رو میده وگرنه نبودن اصلا

ایشون نه همسرش معتاده

نه مهاجرت کرده به کشور غریب

و نه اونقدری بی پوله که بخواد بترسه از گشنگی

خدا رو هم که داره

دیگه چیزی کم نداره

لا طاعةَ لِمخلوق فی معصیةِ الخالق
به خاطر بد سرپرستی،بازهم خدا روزی اونها رو میده وگرنه نبودن اصلاایشون نه همسرش معتادهنه مهاجرت کرده ...

من مثال زدم گل وگرنه خانواده ایرانیم کم نداریم که تو غذای بچه هاشون موندن از نظر من با ماهی یه تومن نمیشه زندگی سه نفرو چرخوند ولی اگه از نظر شما شدنیه من حرفی ندارم 

به خاطر بد سرپرستی،بازهم خدا روزی اونها رو میده وگرنه نبودن اصلاایشون نه همسرش معتادهنه مهاجرت کرده ...

و اینکه خدا خودش روزی بچه رو میرسونه

من به چشم خودم دیدم طرف هیوی نداشته تو یه خونه مستاجری کوچیک ولی بعد اومدن بچه زندگیش دگرگون شده😍

تخمکای من ضعیفه دیر ب دیر پری میشم...ولی خب اون حل میشه خدا کنه شوهرم مشکل تداشته باشه

کجاش حل میشه

من الان ۵ ۶ ساله جلوگیری ندارم و باردار نشدم

اگه خودت این چنینی پس بیار

من ک شوهرم نمیخواد در کل

میگه با این اوضاع آخه چ بچه ای

2810