2777
2789
عنوان

شوهرم گفت داشتم فک میکردم ک بچه دارشیم بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 76 پست
حالا چوشکو میتونم زیاد استفاده نکنم قدیما موشمبا میبستن چی بود؟کهنه.....ولی شیر خشک و چیزای دیگ ...ا ...

همون مشمبا کهنه وپول صابون واب گرم که بشوریش خودش کلی هست....خدایی اگه واقعاتاسرماه یه تومن داری نیارتااوضاتون بهتربشه....ظلم درحق اون بچه هست....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا ، چ عجله ای داری چقدر افکارت بچگونه س ... کدوم شهر یا روستا زندگی میکنی؟

اسی چقد جالبه حرفاش اینجور فهمیدم بچه برا سرگرمی میخاد بیاره نگرانم هست سنش زیاده ولی ۲۴کمه بازم بخودش ربط داره 

خیلی میترسم شوهرم مشکل داشته باشه،درسته تخمکای خودم ضعیفه اما نمیدونم چرا همش میگم‌نکنه شوهرم ضعیف ب ...

استرس نداشته باش اصلا

یه موقع میبینی تو یه مشکل ریز داری شوهرتم یه مشکل کوچیک و همین باعث میشه باردار نشی وقتی زود اقدام میکنی ماه دوم که نشدی با پیگیری و خوردن دارو متوجه میشین و اقدام میکنین انشالله که جواب میگیرین

ولی وقتی بزاری یکسال دو سال بگذره تازززه بیوفتین دنبال مشکلات خب بیشتر طول میکشه این پروسه! 

بابا جلو گیری هم داشتم الان دیگه با دوسه تا جلوگیری پیش میرم اتفاقا دکتر هم موقعه ای که آمد برای دوم ...

ای جااان دلمممم😍😍😍😍😍

منم بچه خیلی دوس دارم

حوصله ش هم هست عزیزم ، نگران نباش😂♥️

همون مشمبا کهنه وپول صابون واب گرم که بشوریش خودش کلی هست....خدایی اگه واقعاتاسرماه یه تومن داری نیا ...

اره والا...میدونی گلم ماحتی نمیتونیم ب نیازای خودمونم برسیم...الان کلی وسایل نیازمه،چن ماهه ازایشگاه نتونسم برم خودم توخونه اصلاح میکنم،کلی چیزای دیگ ....اما خب میگم طفلی شوهرمم اینقد تلاش میکنه چیزی نمیمونه واقعا

حالا چوشکو میتونم زیاد استفاده نکنم قدیما موشمبا میبستن چی بود؟کهنه.....ولی شیر خشک و چیزای دیگ ...ا ...

الان داری رویایی فکر میکنی فکر کردی بچه وقت کهنه شستن میزاره واست؟تصمیم نهایی رو خودتو باید بگیرید ولی از نظر هزینه بخوای بدونی بچه هزینش بالاست 

واقعا ۷سال بعد وای خوشبحالت..میدونی من بیشتر بخاطر بقیه خسته شدم دیگ...همش میگن بچه دار نمیشه نکنه م ...

پشت سر منم بود

اصلا مهم نبود برام اصلاااا

فقط مهم خودم و بچم بوديم

شوهرم خيلي بچه ميخواست اما من ٧ سال بعد اقدام كردم

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
اسی چقد جالبه حرفاش اینجور فهمیدم بچه برا سرگرمی میخاد بیاره نگرانم هست سنش زیاده ولی ۲۴کمه بازم بخو ...

اره توخونه تنهام،۳ساله ازدواج کردیم شوهرم۳۴سالشه سن اون میره بالا..دومیو کی پس بیارم😭😭کلی فکرتوسرم هست دیوونم کردن بخدا

2810