2777
2789
عنوان

ی جمله زیبا برای بله گفتن عقد بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 112 پست
لامصب میخام کمکش کنم دنبالش میگردم ولی نیست که نیست😂

من دیگه ناامید شدم ازش خودش بگرده پیدام کنه  انقدر ک بیتر ادبه🤧

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خنده دار بود والا😂😂😂😂😂😂😂اجازه از امام زمانی که خودش غایبه

خب اشکالش چیه؟ غایبه دوراز جونش مرده ک نیست  حضور داره

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
آخه اجازه از امام زمان واسه عقد؟؟؟😂😂😂😂اومدیمو اجازه نداد 😂😂😂😂

قطعا اجازه داده که تا مرحله عقد رسیده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خجالت بکش

باشه خجالت کشیدم 😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
نگه دار حتما بگو🫠من با اینگه با سختی زیادو و با عشق زیادم رسیدم نشد بگمشوهرم گف مردم مسخرمون میکنن ...

گفتم شاید به عشقت نرسیدی با اه گفتی☹️من کلا کسی ندارم بگم اگر دوست داشتی برام دعا کن(:

قطعا اجازه داده که تا مرحله عقد رسیده

باشه عزیزم اجازه بگیر🗿

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
باشه عزیزم اجازه بگیر🗿

نه سال پیش اجازه گرفتم تموم شد😍😍

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خب اشکالش چیه؟ غایبه دوراز جونش مرده ک نیست حضور داره

اره شایدم شاهد عقدتون شد🚶‍♀️

گفتم شاید به عشقت نرسیدی با اه گفتی☹️من کلا کسی ندارم بگم اگر دوست داشتی برام دعا کن(:

نه بابا خداروشکر تو این یه مورد تونستم موفق شم😂

چشم گلم ایشالله به هرچی ک تو دلته برسی

چی گفت😁

یادم نیس خیلی طولانی بود تو فیلم هست سه جمله ی کامل بود خیلی اعتمادبنفس داره اگه من بودم همونجا میریدم به خودم خواهرم عروسیش رقص تانگو رفت عجب اعتماد بنفسی داره کلاس نرفته توخونه تمرین کردمن عروسیش رقصیدم دستام میلرزید

من دیگه ناامید شدم ازش خودش بگرده پیدام کنه انقدر ک بیتر ادبه🤧

هعی بی لیاقته دیگه وگرنه نمیدونه من چه فانتزی هایی دارم باهاش اگه پیدا بشه کیف میکنه از داشتن من😂

نه سال پیش اجازه گرفتم تموم شد😍😍

آفرین خوشبخت باشی

2810