2777
2789
عنوان

ی جمله زیبا برای بله گفتن عقد بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 112 پست
با توکل به خدا و با اجازه امام زمان و بزرگترها بله فکر کنم من اینو گفتم شاید هم یه چیز دیگه گفتم🙄

اجازه امام زمان😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هول میشم یادم میره 🤣🤣🤣🤣

دقیقا 😂😂😂😂😂😂😂من حتی یادم نبود از بزرگترا اجازه بگیرم مستقیم گفتم بلههههههه😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
اجازه امام زمان😂😂😂😂

درررد 

اعتقاد نداری لازم نیست به اعتقاد بقیه بخندی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

اجازه امام زمان😂😂😂😂

کجاش خنده داره😒

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
درررد اعتقاد نداری لازم نیست به اعتقاد بقیه بخندی

آخه اجازه از امام زمان واسه عقد؟؟؟😂😂😂😂

اومدیمو اجازه نداد 😂😂😂😂

منم کسی نیست به کسی بگم ولی نمیدونم چرا اسکرین گرفتم ازش🥲

نگه دار حتما بگو🫠

من با اینگه با سختی زیادو و با عشق زیادم رسیدم نشد بگم

شوهرم گف مردم مسخرمون میکنن ا فردااا😐😂فک کن

جمعیتمون حدود ۶۰ نفر بود اخه

کجاش خنده داره😒

خیلی خنده دار بود والا😂😂😂😂😂😂😂

اجازه از امام زمانی که خودش غایبه 

2810