2777
2789
عنوان

شلحته ترین و کثیفترین زنی که دیدین اول خودم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2638 بازدید | 74 پست
یکی از اقوام ما دندون مصنوعیاشو با اسکاچ میشوره بعدم ظرفارو

اسکاچ ک از تجمع باکتریش از مدفوع هم بیشتره 

هم دندوناشو کثیف می‌کنه هم ظرفا رو😂

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه هر روز داره جیش میکنه پهن میکنم تو آفتاب

میتونی یه زیر انداز براش بدوزی داخلش نایلون بزاری چند لایه بندازی رو تشکش اون سبکتره راحت میشوریش راستی چند شب موقع خواب بهش چای نبات بده موثره 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من خودم چاقویی ک باهاش خیار و کاهو و گوجه و اینا خورد میکنم رو فقط آب میکشم؟ ینی تنبلم؟ توجیحم اینه ...

ن اینایی ک ت گفتی اوکیه 

ولی لیوان و قاشق و بشقاب باید مایع زده بشه 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
اسکاچ ک از تجمع باکتریش از مدفوع هم بیشتره هم دندوناشو کثیف می‌کنه هم ظرفا رو😂

دیگه ضد گلوله شدن اونا میکروبارو باکتریارو از رو بردن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بابای من خیلی کثیفه یه بارروغن نداشتیم نیمرو باآب پخت🤮🤮🤮🤮یادماغشو گوله میکنه میریزه روفرش

تخم مرغ با اب !!دماغ گوله کردن زیاد دیدم

ینفرم لوله تخلیه اب لباسشوییشو ک باید داخل ابشی باشه انداخته بود کف آشپزخونه 

قشنگ اب چرکا می‌ریختن بیرون 😐 

من خودم چاقویی ک باهاش خیار و کاهو و گوجه و اینا خورد میکنم رو فقط آب میکشم؟ ینی تنبلم؟ توجیحم اینه ...

نه عزیزم ظرفایی که چرب نباشن مشکلی نداره با آب خالی  

ینفرم لوله تخلیه اب لباسشوییشو ک باید داخل ابشی باشه انداخته بود کف آشپزخونه قشنگ اب چرکا می‌ریختن ب ...

...بچش کوچیک بود دستشوییش و حمومش تو حیاط بود زمستونا موکت آشپز خونه رو جمع میکرد میزاشتش دم فاضلاب میگفت جیش کن اینجا بیرون سرده 

ولی واقعیت داره تنبلیش میومد بشوره مینداخت رو بخاری خشک بشن

امضات یعنی چی؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
از بچه هام دورم عزیزم ۱۷ ساله ندیدمشون

ای وای.. با پدرشون هستن؟ خودشون سراغتو نمیگیرن؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ای وای.. با پدرشون هستن؟ خودشون سراغتو نمیگیرن؟

عزیزم جریانشون مفصله توی تاپیکام هست دوست داشتی بخون 

عزیزم جریانشون مفصله توی تاپیکام هست دوست داشتی بخون

باشه کدوم تاپیکت

وااا 

نیمرو تو اب درحال جوش خیلی عادیه 

حتی بهش میگن تخم مرغ هتلی 

مثل ابپزمیشه فقط میشکنی داخل ابجوش 

چه ربطی به کثیفی داره!!!!

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
2810