2777
2789
عنوان

شلحته ترین و کثیفترین زنی که دیدین اول خودم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2639 بازدید | 74 پست
اون‌قسمت ک جیش رو میزاره خشک بشه نمیشه باور کرد!باز شب شد دنبال پر بازدیدی هستین

نه عزیزم یه تاپیک زدم دربارش برو بخون از پربازدید بدم میاد 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ظرفایی ک چرپ نیستن رو ریکا نمیزنه 

لیوانا و بعضی قاشقا رو هم اصلا ریکا نمیزنه 

حمومم ک میره لیف نمیکشه فقط یکم کف صابون میزنه 

پای سفره واسه همه داخل ی ظرف سالاد میکشه باید قاشق بزنیم تو‌ همون سالاد شیرازی برداریم مهمونشم هستیم 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی نگو که تو اون خونه موندی فرار نکردی

داشتم خفه میشدم بوی جیش زودی کارمو راه انداختمو و فرار..

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ظرفایی ک چرپ نیستن رو ریکا نمیزنه لیوانا و بعضی قاشقا رو هم اصلا ریکا نمیزنه حمومم ک میره لیف نمیکشه ...

یه بار یکیتون دلو به دریا بزنه بهش بگه 

ی مردیو میشناسم حدود ۶۰ سالشه خونه هرکی بره مسواکای صاحب خونه رو میزنههمه مسواکاشونو از ترس این قایم ...

چه کثیفه !!

یکی از فامیلاموندستتت به سیاه و سفید نمیزنه‌. یه بار مهمونی گرفتن شوهرش بنده خدا از سرکار اومد غذا پ ...

باز خاک قابل تحملتره اون شلخته رتبه های پایین بوده

ی مردیو میشناسم حدود ۶۰ سالشه خونه هرکی بره مسواکای صاحب خونه رو میزنههمه مسواکاشونو از ترس این قایم ...

بنظرم یه مسواک بذارن

از قبل هم با مسواک سنگ دستشویی رو بشورن

بعد که مسواک زد بهش بگن چرا زدی با اون سنگ دستشویی رو میشوریم

چه ادم بیشعوریه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
خودم دخترم الان جیش کرد تو تشک نمیخام بشورم خسته شدمسه سالشه اصلا نمیگه حتی تو شلوارش پی پی کنه هم ن ...

بنداز جلو آفتاب 

مثلا میخاد ب بهداشتش برسه😂

یکی از اقوام ما دندون مصنوعیاشو با اسکاچ میشوره بعدم ظرفارو

بنظرم یه مسواک بذارناز قبل هم با مسواک سنگ دستشویی رو بشورنبعد که مسواک زد بهش بگن چرا زدی با اون سن ...

ایده خوبیه😂 

اصلا با خودش چی فکر میکنه 

مثلا میخاد ب دندوناش برسه ک کثیف نشن 😂 

با مسواکای مردم

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
ظرفایی ک چرپ نیستن رو ریکا نمیزنه لیوانا و بعضی قاشقا رو هم اصلا ریکا نمیزنه حمومم ک میره لیف نمیکشه ...

من خودم چاقویی ک باهاش خیار و کاهو و گوجه و اینا خورد میکنم رو فقط آب میکشم؟ ینی تنبلم؟ توجیحم اینه ک کف میره تو آب های زیر زمینی و منابع ابیمون کفی میشه   تخته ای ک روش کلم و فلفل دلمه و قارچ خلاصه این چیزا خورد میکنمم فقط آب میزنم ریکا نمیزنم

ولی لیوان و چیزای دهنی رو با کف میشورم :/

آیا این بده؟ چون جلو همه انجام میدم اگم بده بگین نکنم ولی اصرافه بنظرم

2810