2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد شدیداً

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی رو مخم راه می‌ره نمی‌دونم چی بگم چکار کنم

دختردایی شوهرمنم توی عقدم هی برای شوهرم بادستش قلب درست میکرد بعدم ک رفتیم خونشون برامن چشم وابرو نازک میکرد و باشوهرم گرم صحبت میکرد منم یبار جلوهمه ریدم بهش الان ۵ ساله ازدواج کردم هرجاهموببینیم ن ب من سلام میکنه ن ب شوهرم..من وشوهرم هم همینجور‌...کامل پاشو بروندم وازهمون اول حساب کاراومددست همه.

وای چرا اینجوریه ماعم توخانوادمون خیلی صمیمی هستیم با پسرخاله دخترخالم اما دیگه طرف باید حدشو بدونه مخصوصا بعدازدواج

یچیز بهت بگم ی نصیحت از تجربه خودمه بانامزدت هیچوقت بحث نکن راجب این موضوع حالا یکبار از عصبانیت و ناراحتیت بوده اما به مرور که بحث کنی هم داری متوجه اون دختر میکنیش هم اینکه هرادمی باشه از بحث و دعوا فرارمیکنه یجا و خودت ناراحت میشی اگر مادرهمسرت میونش باهات خوبه و خانم بادرکیه به اون بگو ک گن و رامین به نشکل میخوریم بخاطر بعضی رفتاراش و من نمیخان بی احترامی شکل بگیره یا بحث پیش بیاد بهش تذکر بده اگر نه خودت خیلی قاطع اما بدون بی احترامی بهش گبو البته اگه اینکارارو همسرت کنه خیلی بهتر جواب میده

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت