2777
2789
عنوان

کیا کات کردن و هنوز دوسش دارن و منتظر برگشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 70 پست
اسی این آقا دوستداره برات میبینم یکی تو اسمش ع ی اسم مذهبی چشم آبرو مشکی تیره مهربون یکی قد متوسط ال ...

ببین نسونه ی اولی یکی دیگس که سمتم اومده اسمش علی اصغره ولی فرد احساسیم اسمس این نیس بیشتر نشونه نفر دومیه

چقدر طول میکشه

ریاضی و فیزیک نیست که یه فرمول کلی داشته باشه برا همه

برایکی یه روزه برایکی یه ماه برایکی یکسال برایکی بیشتر از یکسال ولی اوکی میشه همه چی من بهت قول میدم

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ببین نسونه ی اولی یکی دیگس که سمتم اومده اسمش علی اصغره ولی فرد احساسیم اسمس این نیس بیشتر نشونه نفر ...

من نگفتم کی کیس تو هست گفتم دو نفر دوست داره اما تو با این آقا دومی ازدواج داری گفتم از بیقراری در بیای  دومیه مهربونه خوش طینتت رفتارا بچگانه دارع یه آدم نورانی و با نجابته سمتت اومد بهم بگو خب ازت دلخوره اما بهت حس دارع

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

@setif    

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

من نگفتم کی کیس تو هست گفتم دو نفر دوست داره اما تو با این آقا دومی ازدواج داری گفتم از بیقراری در ب ...

من واقعا گیج سدم اسم طرفی که دوسش داشتم کات کردم امین هست اسمش چشم و ابرو مسکی قد بلند

برا این چی میبینی 

من واقعا گیج سدم اسم طرفی که دوسش داشتم کات کردم امین هست اسمش چشم و ابرو مسکی قد بلندبرا این چی میب ...

همین ک گفتم الف و ر ن داره تو اسمش

چ دلی داری دختر...

وقتی طرفت با زبون خودش بهت بگه تخ م نداشتم 

من دیگ چیکار میتونستم بکنم 

من تو زندگیم سختی زیاد کشیدم 

نمبخواستم یکی دیگ بیاد که بار اونم رو دوشم باشه نه اینکه انتظار داشتک یکی همه بار منو به دوش بکشه 

ولی شریکی در کنار هم این ادمی نبود که بتونم بهش تکیه کنم 

2810