2777
2789
عنوان

کیا کات کردن و هنوز دوسش دارن و منتظر برگشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم تقریبا دو ماهه کاتم 

دوسش دارم هنوز 

ولی خب دیگ هیچوقت حتا برگرده هم قبولش نمیکنم 

وقتی که من بهش احتیاج داشتم و تقریبا داشتم  بهش خاهش میکردم که تنهام نزاره کنارم بمونه و‌باهم با مشکلی که داریم بجنگیم 

ترسید 

ترسو بود کنار کشید بعدش که اوضاع اروم شد باز برگشت 

و خب من ادمی نیستم کسیو ناراحت کنم یا بهش بی احترامی کنم ولی دیگ هیچوقت بهش اجازه برگشت به زندگیم نمیدم ☺

برنگشته تو این هشت ماه؟

امروز زنگ زد بهم بعد 8 ماه دوساعت حرف زد گفت هیچی نگو فقط میخوام حرف بزنم باهات

تهشم گفت خداروشکر که جدا شدیم وگرنه هم خودمو بدبخت میکردم هم تورو دوسال بعد طلاق میگرفتی میرفتی بدتر میشد

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

اسی این آقا دوستداره 

برات میبینم یکی تو اسمش ع ی اسم مذهبی چشم آبرو مشکی تیره مهربون یکی قد متوسط الف و ر ن داره قد بلند  این آقا به سمتت میاد 

حتی برات ازدواجم حس میکنم ک پر مخالفت دیگرانه  مشکلتون حل میشه و اتفاقی میبینیش ازش هدیه میگیری و خوشحال میشی  دو ساله دیگ شاید این روال طول بکشه یعنی برا ازدواجت و تو بین این آقا و  یکی دی گیر میکنی و مرددینمبخواستم بگم اتفاقی حس کردم خیلی ناراحتی

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

همشون برمیگردن اما وقتی ک فرامششون کردی،نگران نباش اولش سخته چن ماه ک بگذره عادت میکنی،من ۶ سال با ی ...

plچقدر وقت دیگه بیقراریم کم میشه؟

چطوره که بعضی وقتا خوبم بعضی وقتا بی دلیل اشکم در میاد بیقرار میشم

2810