2777
2789
عنوان

مامالی و بالا نگه داشتن سطح انرژی روحی

| مشاهده متن کامل بحث + 8864 بازدید | 169 پست
سلام عزیز ،حال خودتون و گل دخترتون چطوره ؟ من چند باری از صبح نوشته هاتون رو خوندم ،یاد خودم افتادم ...

ای خدا

حالی شدم من حالی🥹🥹🥹🥹🥹

خدارو هزار بار شکر

ممنونم از پیام پر از مهرت

راهت همیشه روشن باشه عزیز دلم

ممنونم از دعای خیرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کی گفته ما باید یه جوری زندگی کنیم که خانواده و بچه هامون بهمون افتخار کنن؟!خواهشا یکم در مورد ...

عزیزم شما کتاب تله شادمانی رو خوندین نوشته راس هریس؟ اگه خوندین کتاب خوبیه برا من؟ میخوام از فردا شروع کنم بخونمش

آخیییش یه مطلب عالی 

و چقدر اینو زندگیش کردم . منم قبلها خیلی دنبال توجه و عشق دیگران بودم و وقتی توجه مو از بقیه برداشتم و تمام مرکز توجهم خودم بود یعنی به جای دیگرانو راضی نگهدارم سعی میکردم خودمو راضی کنم ، دنبال حس خوب و آرامش خودم بودم ، و توی یه برگ کاغذ ویژگیهای خوب خودمو نوشتم و مدام به خودم جملات زیبا میگفتم ، جملات عاشقونه ... هرروز مطالعه میکردم هروز و گاهی از همه چی میزدم تا بیشتر یاد بگیرم و مطالعه کنم مخصوصا در حوزه روانشناسی 

دنیام بهشت شد ...

هرچن الان دو سه سالیه مطالعه رو کنار گذاشتم و از ایده آلی که با زحمت شده بودم یکم دور شدم 🥹

بنظرم ادم نباید بگه الان دیگه نجات پیدا کردم و اینکه روی خودش کار کنه رو متوقف کنه ! 

ما همیشه باید به روانمون برسیم و مراقب خودمون باشیم . و مطالعه داشته باشیم 

خب باید بگم که من هم یک مهر طلبم و اونقدر عمیق این خصلت رو دارم که انگار خودم کاملا حل شدم در دیگران 

الان دیگه حس می کنم هیچ چیزی ازم نمونده و انقدر دنبال راضی نگه داشتن اطرافیان بودم که خودم را فراموش و یا به نوعی گم کردم . انقدر افسرده و بی رنگ و حالم که بعید می دونم بشه کاری کرد واسه ی این من از هم پاشیده اما خب با خوندن نوشته هاتون حال خوبی پیدا کردم ........

خب باید بگم که من هم یک مهر طلبم و اونقدر عمیق این خصلت رو دارم که انگار خودم کاملا حل شدم در دیگران ...

هیچوقت دیر نیست عزیزم

از همین امشب با انگیزه شروع پادکست های سلف لاو رو گوش کن

همه ی زندگی پیش روته

آخیییش یه مطلب عالی و چقدر اینو زندگیش کردم . منم قبلها خیلی دنبال توجه و عشق دیگران بودم و وقتی توج ...

افرین بهت

دقیقا همینطوره که میگی

این مسیر نیاز به تلاش و مطالعه ی همیشگی و هر روزه داره

2810