2777
2789
عنوان

مامالی و بالا نگه داشتن سطح انرژی روحی

| مشاهده متن کامل بحث + 8868 بازدید | 169 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز ،حال خودتون و گل دخترتون چطوره ؟ من چند باری از صبح نوشته هاتون رو خوندم ،یاد خودم افتادم یه مهر طلب ،که سعی میکردم به همه خدمت کنم تیکه ها و طعنه ها و توهین هاشونو ندید میگرفتم ،اما از 7سال پیش جلوی این روند رو گرفتم و خواستم خودم رو دوست داشته باشم و چون سرویس دهی بی جام قطع شد جنگ شروع شد تو تاپیک های قبلی تون باهاتون درد دل کردم که 3ساله کاملآ طرد شدم ،تو این سالها گریه کردم قرص اعصاب خوردم ولی از خرداد ماه که مثل یه دوست مهربون باهام صحبت کردین دیگه شدم یه آدم دیگه ،خودمو دوست دارم حواسم به خود کوچولوم هست ،خرید میکنم برای دل خودم ،بعضی اوقات غذای مورد علاقه خودمو درست میکنم و با اشتها میخورم ،تنهایی مو با عبادت و کتاب و بچه‌ها م پر کردم زندگی سختی داره ناامیدی داره بیماری داره ،اما بعد از یه کم سوگواری و ناراحتی ،بازم بلند میشم و شروع میکنم دوست ندارم شرمنده خودم باشم 🌹 این پیام و نوشتم که ازتون تشکر کنم از اینکه وقتی پیام میدم باهاتون صحبت یا درد دلی میکنم مثل یه دوست مهربون باهام صحبت میکنید 🥺❤️ زندگی بالا و پایین داره انشالا همیشه خودتون و گل دخترتون و همسرتون در پناه خدا باشید 🤲 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺

میشه آیدی اینستاگرامتون رو داشته باشم؟

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
ممنون از دلگرمیتون..راستش این قضیه ک حتما باید شاغل باشم و دارم ب خاطرش عذاب میکشم رو بیشتر ب خاطر ...

عزمزم منم ی توصیه بهت دارم کتاب خرده عادت ها رو بخون که کارها رو نصفه رها نکنی داخل طاقچه هست 

من صوتی رو گوش دادم 

سوالات کوتاه حقوقی تون رو پاسخ می دم ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
بنظر شما با توجه ب شریطم ک بچه هام کوچیکن و اکثر اوقات شوهرم نیست..برم دنبال همون خیاطی ک برا خودم و ...

به نظر من اون کاری رو انجام بده که فقط و فقط خودت رو خوشحال میکنه

کاری که از ته دل براش ذوق کنی

دوس دارم در آینده دخترم بهم افتخار کنه و من بشم الگوش برا زندگی نه کس دیگه مثلا خواهرم..

عزیزم کی گفته ما باید یه جوری زندگی کنیم که خانواده و بچه هامون بهمون افتخار کنن؟!

خواهشا یکم در مورد خود مراقبتی مطالعه کن

تمام جمله هات داری از دیگران میگی

تو وقتی اولویتت خودت و علایقت باشه ، بچه هات هم ازت یاد میگیرن،

اصلا چیزی که اونا در اینده احتیاج دارن همینه!

که خودشون رو بشناسن و برای دل خودشون زندگی کنن

این با ارزش ترین درسیه که میتونی بهشون بدی

مامالی ی چیز بگممن اخلاقم اینطوریه چون دستاوردی تو زندگیم ندارم و خیلی عقبم خودمو دوست ندارمنمیتونم ...

ببین ببخشید که راحت حرف میزنم

دست اورد دیگه چه کوفتیه؟!

از کی عقبی؟!

مگه مسابقه است؟!

فقط حق داری خودت رو با دیروز خودت مقایسه کنی نه کسی دیگه!

بذار راحتت کنم؛

جز حال خوب و رضایت درونی هیچ چیزی دست اورد حساب نمیشه!

تو اطرافیانم کسی رو میشناسم تو ۲۸ سالگی دکترای رشته اش رو هم گرفت ، یه جوری از نظر روحی روانی ول معطله که نگم برات.

بعدشم انگیزشی زرد همش میگه با خودت تکرار کن همه چی خوبه ، همه چی خوب میشه

نه عزیز دلم از این خبرا نیس

زندگی روز به روز قراره بیشتر لهمون کنه ولی ما باید بلد باشیم دووم بیاریم و حتی ازش لذت هم ببریم

2810