2777
2789
عنوان

مامالی و بالا نگه داشتن سطح انرژی روحی

| مشاهده متن کامل بحث + 8895 بازدید | 169 پست

مامالی ی چیز بگم

من اخلاقم اینطوریه چون دستاوردی تو زندگیم ندارم و خیلی عقبم خودمو دوست ندارم

نمیتونم داشته باشم

و این حرفا برام مثل انگیزشی زرد میمونه

از زمانی که قرص کافئین هم ترک کردم(سه ماهه) اصلااا حوصله خودمم ندارم

ماامالی یه چیز عجیبه اصلا اوضاع من

قدیم خیلی پشتکار داشتم باحوصله بودم الان همش دراز کشم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
مامالی عزیزم سلام شبت بخیر باشه❤️آخرین باری که با شما همکلام شدم تاپیک سال پیشم با عنوان " میشه ماما ...

میشه ادرس سایتشونو بدید؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیکتون خیلی خوبه

منم دقیقا همینم

و هنوز نتونستم خودمو دوست داشته باشم

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

ممنون مامالی مهربون که دوباره یه تاپیک پر از انرژی خوب و حس خوب زدی اکثر ما خانم ها کم و بیش با این مسئله درگیریم شما با این پستت یه تلنگر به همه ما زدی که بیشتر به خودمون فکر کنیم و بگردیم دنبال یه راه واسه خوب کردن حال خودمون به کمک خودمون و نه هیچ کس دیگه 

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!

سلام 🤩

اومده بودم تاپیک های قبلت رو بخونم (آخه من هر چند روز یه بار میام عکسا و نوشته هات رو میبینم جون میگیرم میرم😊)

یهو دیدم تاپیک جدید زدی😍😍😍😍

حرفات خیلی درسته ،آدم باید اول خودشو دوست داشته تا بتونه بی منت به بقیه محبت و توجه کنه 

یه کانال هست تو یوتیوب که یه خانمی هست یه سری حرفاش راجع به اینکه خودت رو دوست داشته باش و به خودت احترام بزار 

من کلا خودمو دوست دارم و اولویت خودمم ،نه اینکه بگم تمرین کردم و از رو سیاست فهمیدم ،از اول اینطوری بودم 

دوتا بچه دارم مثلا یه غذایی هست از دیشب مونده و سه تامونم خیلی دوست داریم بین خودم و بچه هام مساوی تقسیم میکنم نمیگم اونا بخورن من دلم بمونه 

یا بیرون بریم هرچی که خودم نیاز دارم به ذهنم میاد که بخرم ،چیزایی که بچه هام میخوان باید خودشون بگن به پدرشون (البته این رو با گذر زمان تجربه کردم) 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

سلام 

یکی از افرادی که هروقت وا دادم ،دورا دور دستم را گرفت شما بودی 

منم ی مدت خوب بودم دوباره احساسات منفی غالب شده که این تاپیک را دیدم و تلنگر خوردم 

باید خودم را جمع و جور کنم 

🌺 
سلام عزیزم..شما بی نظیر هستید من همیشه ب زنای قدرتمندی مثل شما افتخار میکنم..من یه خانم خانه دار ۳۲ ...

با اجازهومامالی 

من ی خانم شاغلم که بچه هام سن بچه های شما را گذروندن 

ببین شاغل بودن را برای چی میخای ؟ 

اگه برای حس خوب و درامد باشه ،میشه با کارهایی تو خونه هم این کار را انجام بدی 

مثلا سوسیس کالباس درست کنی 

یا شیرنی 

یا سینی مزه و.....

اما فعلا که شاغل نیستی و بچه هات توی این سن هستن قدرش را بدون  من دوست دارم برگردم عقب و یکبار دیگه بچگی بچه هام را با شرایط روحی بهتر درک کنم و براشون مادری کنم 

روزهایی که مثل ابر میگذرن برنمی گردن،این حسرت و ارزو حواست را پرت میکنه ،این لحظات ناب را میدزده ،حروم میکنه و.....

این لحظات و روزاهای شیرین را با تمام سختی هاش دریاب 

لذت ببر ، کمال گرا هم نباش ،برای شاغل بودن اگر مشکل مالی نداری خیلی ذهنت را درگیر نکن 

نزار روزی با حسرت این روزها را یاد کنی 

داشته هات را ببین 

شکرگزاری کن و بنویس 

با ۳ ساله بازی کن براش کتاب بخون 

به خودت رسیدگی کن 

ی دوش گرفتن ،ی رژ زدن،ی فایل خوب گوش دادن و مهم تر از اون  عبادت خیلی حالت را خوب میکنه 

انقد بی ارزشی را به خودت تلقین نکن 

هرکسی ی توانی داره کمالگرایی اسیب زنندس 

بزرگ کردن دو تا بچه یعنی شما خیلی قوی هستی 

🌺 
با اجازهومامالی من ی خانم شاغلم که بچه هام سن بچه های شما را گذروندن ببین شاغل بودن را برای چی میخای ...

ممنون از پاسختون...راستش من شاغل شدن رو به خاطر این میخوام ک حس مفید بودن داشته باشم..این ک دیگه اطرافیان بهم نگن تو که اینقدر درس خون بودی پس چی شد اخرش..این کارهای خونگی هم که فرمودین نمیتونه این حس منو ارضا کنه  من بیشتر از قصاوت مردم اذیتم..من میخوام در آینده بچه هام بهم افتخار کنن که تو این زمونه کسی ب زن خانه دار افتخار نمیکنه...خیلی حس بی ارزشی دارم..با این که با پسرم بازی میکنم باهم میریم کتابخونه کتاب میاریم میخونیم..رنگ هارو یادش دادم..روزا باهاش فوتبال میکنم..باهم ورزش میکنیم..با هم کیک درست میکنیم..ولی وقتی این کارهامو با ارزش میدونم ک تو جامعه باشم و شغل خوب داشته باشم مثل بقیه هم سن و سال هام...همین شاغل نبودن داره خودمو زندگیمو نابود میکنه.شب روز بهش فکر میکنم ک چرا نشد..چرا ب ارزوهام نرسیدم..خودمو در مقابل خانم های شاغل خیلی دست کم میگیرم

ممنون از پاسختون...راستش من شاغل شدن رو به خاطر این میخوام ک حس مفید بودن داشته باشم..این ک دیگه اطر ...

نه انقد خودت را کم نبین 

تا کی برای دیگران زندگی کنیم؟ 

زندگی برای دیگران ،نتیجش میشه این شرایط روحی 

منم گل جوونیم را برای دیگران زندگی کردم برای خوشایند دیگران،نظر بدی در موردم نداشته باشن و از اخر چه حرفهایی تحویل گرفتم 

زندگی شاغل ها هم از دور جذابه 

خودم شاغلم نمیخام بد بگم 

درسته درامدی هست 

ولی بی خوابی،استرس، دوری بچه ها،بعدازظهرها با ابنکه خستم باید کارهای عقب افتاده خونه را انجام بدم،فشار روحی و جسمی زیادی را باید تحمل کرد 

سر کار باید با همه جور ادم سر و کله بزنی 

درسته خیلی ها هم راضی هستن 

کارهایی که گفتی را با لذت انجام بده 

برای هدفت تلاش کن ولی غصه نخور این روزها بر نمی گردن 

از زندگیت لذت ببر 

🌺 
ممنون از پاسختون...راستش من شاغل شدن رو به خاطر این میخوام ک حس مفید بودن داشته باشم..این ک دیگه اطر ...

گلم مادرای ما هم خانه دار بودن بهشونم افتخار میکنیم 

من از روی تجربه راهنمایی کردم و جای شما نبودم 

اما نمیخام این حسرتی که من کشیدم ،شما هم بکشی 

،دیدن عکس بچگیشونم همیشه اشکم را در میاره 

🌺 
گلم مادرای ما هم خانه دار بودن بهشونم افتخار میکنیم من از روی تجربه راهنمایی کردم و جای شما نبودم ام ...

بله شما درست میگید باید تلاش کنم خودمو و شریطمو در مرحله اول بپذیرم و باور کنم من همینم با همین توانایی  بعد تلاش کنم بعضی از باور هامو تغییر بدم مث همین باور به اینکه تا کارمند نباشم احساس ارزش ندارم..من میتونم یک خانم خانه دار شاد باشم در کنار بچه هام که برا رشد خودم و بچه هام تلاش میکنم..مرحله بعد تمرین کنم تا بتونم خودمو دوس داشته باشم هرجور که هستم..اول خودم به وجود خودم ب بودن خودم افتخار کنم تا بچه هامم بهم افتخار کنن..

2810