2777
2789
عنوان

کیا بچه مدرسه ای دارن🤬😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4422 بازدید | 160 پست
خب‌به من بگو الان دوستت داره؟ بعدن خوب شدید؟دختره ی پسز؟ فراموش کرده ا‌ نروزا رو؟ از درس زده نشده؟فک ...

عزیزم توصبورتری ،من مثل وحشیا می شدم چون دخترم نقص توجه داشت و یه شوهر اعصاب خورد کن روانی داشتم 

جالبه که بگم دخترم خیلییبیی منو دوست داره ،با اینکه باباش بهش تو نمیگه ولی منو بیشتر دوست داره و هر وقت باباش اذیتم می کنه باهاش دعوا می کنه که مامانمو اذیت نکن،ولی تاثیرات بد می ذاره رو بچه ترسو می شه،واینکه دختر من خیلی زود گریه می کنه می گم شاید بخاطر دعواهای من بوده ...امسال که کلاس دومه خیلی بهتر شده ،بیشتر به درس اهمیت می ده..

ولی بدتر از همه اینا خودم همیشه عذاب وجدان دارم و از خودم بدم میاد ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم توصبورتری ،من مثل وحشیا می شدم چون دخترم نقص توجه داشت و یه شوهر اعصاب خورد کن روانی داشتم جال ...

نه منم زایمان کردم و افسردگی دارم مث وحشیا میشم روم نشد اینجا بگم بریزن سرم

دخترمم منو خیلی دپس داره همه جا میخواد با من باشه

عذاب وجدانت خوب نشد؟

الان من چیکار کن حالم خیلی بده😭

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

چجوری تو شیردعی رژیم گرفتی،؟

شکلات و شیرینی نخوردم 

شام سبک خور‌دم و شیر افزا 

فست فود غذای بیرون به هیچ عنوان 

سرخکردنی به هیچ عنوان درست نمیکنم

برنجام بدون روغن و ته دیگ

خورشتام یه قاشق روغن

من وقتی زایمان کردم بچم مدرسه نمیرفت ولی بلد نبود غذا بخوره ۴ سال و نیم بود منتظر من میموند تا غذا بهش بدم لاغر شده بود منم پیش مامانم بودم وقتی بچه ها میخ ابیدن منم میخوابیدم میگفتم بعد میتونم غذا بخ رم حداقل بخوابم شیر خشکی بودن اینم منتظر من تا بهش غذا بدم دیگه  کم کم تا یاد گرفت الان بچه شما هم به شما عادت کرده هم از اینطرف کار خونه و درس و نوزاد اینم میخواد بهش کمک کنی و پایه اول خیلی مهمه   شما هم خسته میشی 

وحشتناکه کلاس اول نباشه و جوری‌تنظیم کنی اردیبهشت بدنیا بیاد خوبه

من باردارم دوبچه کوچک دارم دختر بزرگم سال دگه میره اول بچم اول اردیبهشت بدنیا میاد تایپیکتون رو دیدم تب کردمه خیلی رو درس بچم حساسم امسالم نزاشتمش پیش خیلی پشیمونم

من وقتی زایمان کردم بچم مدرسه نمیرفت ولی بلد نبود غذا بخوره ۴ سال و نیم بود منتظر من میموند تا غذا ب ...

آره دقیقن😭😭

من وقتی زایمان کردم بچم مدرسه نمیرفت ولی بلد نبود غذا بخوره ۴ سال و نیم بود منتظر من میموند تا غذا ب ...

شما دو قلو‌داشتی؟؟ 

من خیلی خسته م😭😭😭

من باردارم دوبچه کوچک دارم دختر بزرگم سال دگه میره اول بچم اول اردیبهشت بدنیا میاد تایپیکتون رو دیدم ...

چرا نذاشتی پیش؟ اردیبهشت خوبه من روز جشن شکوفه ها دنیا اومد

بهترین کار همینه  ک براش کمکی بگیری کنارش ب نوراد برسی ب اونم سرویس بدی چرا اینقده سختش میکنی شاید شما بلد نیستی درست بهش بگی چون نصف حواست ب نوزاده کارخونه هم هست فقط براش کمکی ماهر بگیذ خودتم راحت کن استراحتتم کن 

بهترین کار همینه ک براش کمکی بگیری کنارش ب نوراد برسی ب اونم سرویس بدی چرا اینقده سختش میکنی شاید ش ...

برای کدومشون کمکی بگیرم؟!!!