2777
2789
عنوان

کیا بچه مدرسه ای دارن🤬😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4422 بازدید | 160 پست
نمیدونم چرا بچه ها دوست دارن مثلا مادرشون یا فلان شخص فقط کارشون رو انجام بده برادر زاده من میاد خون ...

رفتم مشاور میگه لجبازی

میگه نوزادت بیشتر توجه لازم داره 

اوج شکل گیری شخصیت صفر تا سه سالگیه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

منم سر دختر کوچیکم چون رفلاکس و کولیک رو داشت تا یکسالگی خیلی عذاب کشیدم درحالی که پسرم اصلا اینطوری ...

مشکلی نداره ولی تا مشق چهار خط بنویسه ۳-۴ ساعت طولش میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا حق داری من دخترم کلاس اوله فقط هم ی بچس  اونقد سر مشق و تکالیفش اذیت میشم ...ولی خب همش خودمو کنترل میکنم سرش داد نزنم.وقتایی ک خیلی اذیت میکنه عصبی بشم گریه میکنه دلم میسوزه...سعی کن خودتو کنترل کنی

والا حق داری من دخترم کلاس اوله فقط هم ی بچس اونقد سر مشق و تکالیفش اذیت میشم ...ولی خب همش خودمو ک ...

من افسردگی زایمان داشتم سر خودش

الان حالم خوب نیس

شبها تا صبح نمیخوابم

استراحت و آرامش ندارم 

ظهرم این میاد رو اعصابم تا شب

الان اینقد گریه کرد خوابش برد

از عذاب وجدان دارم می میرم

رفتم مشاور میگه لجبازیمیگه نوزادت بیشتر توجه لازم داره اوج شکل گیری شخصیت صفر تا سه سالگیه

برادرزاده من مثلا یهو میبینی ی جا نشسته زانوهاش بغل کرده حالت قهر گرفته، بعد متوجه میشیم میخواسته مثلا من کلاهش رو دربیارم از در که اومده و اصلا هیچ کس به این دقت نکرده 

یا مثلا دستشویی داره، دوست داره من ببرمش، براش نقاشی بکشم رنگ کنه، حتی کنار من بشینه غذا بخوره 

برادرزاده من مثلا یهو میبینی ی جا نشسته زانوهاش بغل کرده حالت قهر گرفته، بعد متوجه میشیم میخواسته مث ...

بنظر من یکم لوس شدن بچه ها

من زائو بودم این‌ کاری میکرد من جییغ بکشماالانم میخوام تازه برم واکسن دو ماهگی‌ پسرمدخترم منو میبخشه ...

عزیزم باورت میشه دختر من در طول شبانه روز  اصلا نمیخوابید 

وروند زندگیمون مختل شده بود ۱۸ ماهشه تازه  تازه خوب شده 

دوماه هم تحمل‌ کن تا کولیک  بچه بهتر بشه  

ولی کلاس تقویتی خیلی خوبه 

من افسردگی زایمان داشتم سر خودشالان حالم خوب نیسشبها تا صبح نمیخوابماستراحت و آرامش ندارم ظهرم این م ...

اخی عزیزم  میفهمم چی میگی واقعا سخته خدا بهت قوت بده ..فردا از دلش دربیار .سعی کن وقتایی ک مدرسه ست استراحت کنی وقتی نوزادت خوابه ..مشقا و تکالسفم دوساعت بیشتر وقت نمیبره معمولا .

اخی عزیزم میفهمم چی میگی واقعا سخته خدا بهت قوت بده ..فردا از دلش دربیار .سعی کن وقتایی ک مدرسه ست ...

مال دخترم ۳-۴ ساعت وقت میبره 

مشلم باهاش همینه در اصل

مشکلی نداره ولی تا مشق چهار خط بنویسه ۳-۴ ساعت طولش میده

تو یه سینی نمک بریز بذار لمسش کنه و تو سینی نمک نقاشی بکشه با انگشتاش 

تا دست ورزش قوی بشه 

خمیر بازی هم عاااالیه 

معلم پسرم میگه

تو یه سینی نمک بریز بذار لمسش کنه و تو سینی نمک نقاشی بکشه با انگشتاش تا دست ورزش قوی بشه خمیر بازی ...

کی وقت این کارارو داریم خواهر جان

حالا من میخواستم در اینده اقدام کنم تاپیک تو رو دیدم ترس برم داشت انگار نوزاد و بچه مدرسه ای خیلی س ...

وحشتناکه 

کلاس اول نباشه و جوری‌تنظیم کنی اردیبهشت بدنیا بیاد خوبه