2777
2789
عنوان

حسودی میکنم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 23 پست
مگه خانواده ازادی نداشتین چرا باهاشون راجبش صحبت نکردین الان فقط یکم سیاست داشته باش و شوهرتو دستت ب ...

شوهرم اصلا سمتم نمیاد هزار دفعه خانواده اش رو به من ترجیح داده ، صبح میره خونه ی پدر شوهرم شب فقط واسه خواب میاد زندگی من فقط با حسرت تموم شد ، میگم بریم لباس بخریم میگه می‌خواهی فروشنده به اندامت نگاه کنه اینا خانوادگی طرز تفکرشون همینه ولی خواستگار خواهر شوهرم خیلی روشن فکره خیلی زیاد خودشون هم گفتن ما با هم به مشکل بر میخوریم اونا خیلی آزادن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم اصلا سمتم نمیاد هزار دفعه خانواده اش رو به من ترجیح داده ، صبح میره خونه ی پدر شوهرم شب فقط وا ...

والا اینی که توتوضیح میدی اصلا قابل تخمل نیست تاحالا قاطعانه باهاش برخورد کردی یا از مشاوری کمک گرفتی؟؟

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
2805
والا اینی که توتوضیح میدی اصلا قابل تخمل نیست تاحالا قاطعانه باهاش برخورد کردی یا از مشاوری کمک گرفت ...

از مشاور کمک نگرفتم هزار دفعه جلوش گریه کردم دعوا کردم قهر کردم محبت کردم بی فایده بوده 

از مشاور کمک نگرفتم هزار دفعه جلوش گریه کردم دعوا کردم قهر کردم محبت کردم بی فایده بوده

توکه هنه کار برا زندگیت کردی بیا یبارم وقتتو بزار هزنیتو بزار عصابتو بزار این راهم امتحان کن واقعا در اکثر مواقع خیلی جوابگوعه یا دوره خربداری کن شاید جواب داد

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
توکه هنه کار برا زندگیت کردی بیا یبارم وقتتو بزار هزنیتو بزار عصابتو بزار این راهم امتحان کن واقعا د ...

من حتی نمیتونم تنهایی جایی برم خودش هم منو نمیبره اگه تو خانواده ی ما هم طلاق آسون بود خیلی وقت پیش ازش جدا میشدم 

من حتی نمیتونم تنهایی جایی برم خودش هم منو نمیبره اگه تو خانواده ی ما هم طلاق آسون بود خیلی وقت پیش ...

خب من خودم یکی از چیزایی که تاثیر خیلی مقبتی رو روابطم داشت و کمکم کرد خرید دوره لود که به صرفه عم بود برام حدودا ۱۵ جلسه رفتن به مشاور برای من ۱۰ تومن درمیومد اما دوره ۱۵ جلسه ای خریدم ۱۵۰۰ و از طریق گوشی اموزش دیدم

بازم من درحد توانم راهنماییتون کردم امیدوارم وضعیتتون بهتر بشه به امید خدا