2777
2789

ما همین کارو کردیم.. 

نه یه باغ دوتا باغ بزرگ خریدیم کلی طلا فروختیم و قرض کردیم و.. 

الان بعد چندسال کسی پیدا نمیشه باغارو بخره

همینجوری موندیم توش

بنظرم ریسک نکنید

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:87.500💜
آره خوبه، فقط یکساعت یه کوچولو زیاده مسیرش، توی تابستون باید هر هفته آبدهی داشته باشین. اگه سبزی بکا ...

ببین یه باغ کوچولو خریده بودیم پارسال اونجا الان این همسایمون میخواست بفروشه شوهرم هول کرد خرید ازش بی وسیله شدیم می‌خوام بگم بنی مسرش زیاده ولی ماهی دوسه بارو میریم از طرفین آبیاری قطره ای خودکاره لازم به حضور ما نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه دارین؟ اگه خونه ا خودتون دارین باغ درکنارش خوبه. وگرنه برای ادم‌مستاجر جالب نیست

خونه طبقه دوم مادر شوهرم بنام منه و شهری که ما هستیم تا ده سال دیگرم نمی‌توانیم خونه جدا بخریم مگر اینکه همینطور خورد خورد زمینی طلایی چیزی بخریم جمع بشه

باغ خوبه ولی اگر ماشین نداشته باشین چه جوری میخواید برید اونجا و ازش استفاده کنیدمگر اینکه واقعا شوه ...

مجبوره بخره در حدیه پراید مدل پایین تا پول جمع بشه سال دیگه ماشینم عوض کنه آدم بی خیالی نیست بعدم الان زمستانه دیگه باغم اتاق ندارن فعلا که نمی‌خوایم بریم تا عیدم حتما ماشین خریده

خونه طبقه دوم مادر شوهرم بنام منه و شهری که ما هستیم تا ده سال دیگرم نمی‌توانیم خونه جدا بخریم مگر ا ...

پس خوبه اینجوری ولی درگیرش بشین زندگی روزمرتون خیلی سخت میشه باید تا چند سال هی پسانداز کنید خرج باغ کنید 

باغ برای تفریح واقعا هزینه داره نگهداریش حتما بعدش هم باید توش ساختمان بزنید با درامدهای کم به نظرم ...

هزینش سالی 20تومن هست سم و کود تیلر وآبش همه با هم اتاق هم فعلا گفت نمی‌زنم هر وقت ماشین خریدم بعدش خورد خورد خودم می‌سازم 

پس خوبه اینجوری ولی درگیرش بشین زندگی روزمرتون خیلی سخت میشه باید تا چند سال هی پسانداز کنید خرج باغ ...

خرجی ندارن بافتی اونجا آبیاری قطره این هزینه یه سالش 20میشه که حدودا 50تومن هم محصول داره

هزینش سالی 20تومن هست سم و کود تیلر وآبش همه با هم اتاق هم فعلا گفت نمی‌زنم هر وقت ماشین خریدم بعدش ...

میدونم همون خورد خورد باید تا چند سال با پس انداز شدید پول جمع کنید سختیش برای شما وبچه هاتونه من الان سه ساله همینکاررو کردم بسکه کارگر وافغانی دیدم دیگه زندگی عادی ومردم عادی یادم رفته 

فکر اقتصادی شوهرت بهتر از توعه قطعا برد کردین ماشین که همیشع میشع با صدتومنم گرفت راه بندازه کارا رو ...

درسته منم احتیاج به دلگرمی داشتم آخه واقعا با بچه کوچیک سخته بی ماشین

خرجی ندارن بافتی اونجا آبیاری قطره این هزینه یه سالش 20میشه که حدودا 50تومن هم محصول داره

اهاا اگه محصول برای فروش داره که خوبه حداقل هزینه خودش درمیاره ولی به این اسونی هم که میگین نیستاااا خیلی رفت وامد داره به وقتش ژه سال تگرگ می نه یه سال سرما میزنه خلاصه دردسرم زیاد داره

میدونم همون خورد خورد باید تا چند سال با پس انداز شدید پول جمع کنید سختیش برای شما وبچه هاتونه من ال ...

مگه چقدر بزرگه اینهمه کارگر میخواد؟اینجا خودش میراب داره ینفرم هست به بافتی اطراف میرسه تقریبا جوری میشه که باغ با محصولش هزینه های خودشو در میاره

اهاا اگه محصول برای فروش داره که خوبه حداقل هزینه خودش درمیاره ولی به این اسونی هم که میگین نیستاااا ...

یه باغچه کوچیک داشتیم همینجا پارسال خریدیم باد شدید زد همه گردوهاش ریخت ولی بازم با همه بی محصولیش حساب کردیم دقیقا پول کارگروه ابو...چیزای خودشو در اورد