2777
2789

سلام دوستان ببینید شرایط اینجوریه که ما پولمون نمی‌رسه تو شهر خودمون زمین یا باغ یا هرچی بخریم ولی یه شهر دیگه که یساعت باهامون فاصله داره باغ هاش هم خوش اب هوآن هم ارزون قیمت بعد الان این هفته رفته بودیم تفریح اون طرفا دیدم شوهرم یهو جوگیر شد رفت تو بنگاه ماشینم داد به بنگاه بجاش 700متر باغ خرید اینم تنها وسیلمون بود الان بهش میگم چه کاری بود میگه تا دوسه ماه دیگه پول جور میکنم یه ماشین ارزون میخرم فعلا داشته باشیم الآنم با اسنپ این مدت برو اینور اونور مدرسه بچه هارو سرویس بگیر 

حالا حرف من اینه بنظرتون کار درستیه یا بهش بگم معاملرو کنسل کنه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ملک رو ترجیح میدم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

آره، به نظرم خوبه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ایشالله که خیره ، اگر از جای مطمئن خریده قطعا ضرر نکردید

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

اگه واقعا تا چند ماه دیگه میگیره ماشین پس تحمل کنید .. هم الان از باغتون لذت میبرید هم ی ارثیه میشه برا بچه هاتون ولی ماشین اوراقی میشا میره چند سال دیگه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

فکر اقتصادی شوهرت بهتر از توعه قطعا برد کردین ماشین که همیشع میشع با صدتومنم گرفت راه بندازه کارا رو 

مبارکتون باشه با دل خوش  اسفاده کنین جوج زدی تو باغ ما رو هم یاد کن خخ

آره خوبه، فقط یکساعت یه کوچولو زیاده مسیرش، توی تابستون باید هر هفته آبدهی داشته باشین. اگه سبزی بکارین هفته ای دوبار آب میخواد‌. ولی درکل خوبه واسه روحیه. مام الان تو همچین شرایطی هستیم و سه ماهه ماشین نداریم. واسه بچت میره مدرسه یرویس بگیر راحت تر و مورد اعتماد تره‌. خودش میره و میاد

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد
بستگی داره باغ جاش چطور باشه ماشین اهن خدایی نکرده یه تصادف نابودش میکنه ولی اگه ملکت جای خوب باشه ر ...

ببین مثلاً ما ده سال پیش می‌رفتیم این طرفا واسه تفریح یه باغ بود 20الان همون شده 900جادشم آسفالته لب خیابونم هست همه چه که شدید گرون شده اینان شده حالا نمیدونم بازم جای پیشرفت داره یا نه